ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης: "Θα πάρει φωτιά το γήπεδο"

Καλμαζίδης: "Θα πάρει φωτιά το γήπεδο"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης περιμένει την βοήθεια του κόσμου του "Δικεφάλου" στο τρίτο παιχνίδι που θα γίνει την Τετάρτη κόντρα στον Ολυμπιακό. Τι δήλωσαν οι Κουρνέτας και Γκόμες.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν ένα γεμάτο "Παλατάκι" στο τρίτο ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Τετάρτη. Μέρα κατά την οποία ο "Δικέφαλος" έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα κάνοντας το 3-0 στις νίκες απέναντι στους "ερυθρόλευκους".

Μετά το τέλος του αγώνα (2-3 σετ) με τον Ολυμπιακό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε: "Την Τετάρτη θα πάρει φωτιά το γήπεδο από τον κόσμο. Είπα στους παίκτες ότι θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε το καθαρό μυαλό. Αυτό πρέπει να κάνουμε και τώρα. Για να πάρουμε και το επόμενο ματς".

Κουρνέτας: "Ξέρουμε τι θα γίνει στο Παλατάκι, αλλά..."

Ο Βασίλης Κουρνέτας μίλησε για το σπουδαίο "διπλό" του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Τετάρτης (29/4), υπογραμμίζοντας πάντως πως οι παίκτες του "Δικεφάλου" θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι

Συγκεκριμένα είπε: "Είναι σπουδαία η σημερινή νίκη αλλά δεν σημαίνει τίποτε περισσότερο από το 2-0. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν ήταν νίκη τίτλου η σημερινή. Νίκη τίτλου θα είναι την Τετάρτη, αν κερδίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι για ότι πετύχαμε εδώ στον Πειραιά αλλά δεν χάνουμε το στόχο μας. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και σοβαροί για να κερδίσουμε και το επόμενο παιχνίδι και να πετύχουμε το στόχο μας. Έχουμε πλέον εμπειρίες και ηρεμία σαν ομάδα για να διαχειριστούμε το 2-0 και να εμφανιστούμε όπως πρέπει την Τετάρτη μπροστά στον κόσμο μας. Θεωρώ σίγουρο ότι θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα από τον Ολυμπιακό αλλά επαναλαμβάνω ότι μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις".

Για τους Γκόμες και Χιμένεθ: "Έχουν καταπληκτική απόδοση και οι δυο στην επίθεση. Κάνουν φοβερά πράγματα. Ωστόσο η νίκη είναι αποτέλεσμα όλης της ομάδας. Δεν παίζουν μόνο δυο άλλα όλη η ομάδα, ακόμα και όσοι είναι στον πάγκο".

Για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί την Τετάρτη στο "Παλατάκι": "Πρέπει να ασχοληθούμε με την ατμόσφαιρα μετά το παιχνίδι και εφόσον κερδίσουμε. Ξέρουμε τι θα γίνει αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας".

Γκόμες: "Είχαμε ποιότητα και πάθος..."

Ο Ερνάντο Γκόμες, που τελείωσε με 31 πόντους το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ αλλά και εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης (29/4).

Συγκεκριμένα είπε: "Νομίζω ότι κάναμε πολύ καλά την δουλειά μας. Βρήκαμε ρυθμό στο τέταρτο και στο πέμπτο σετ τόσο στο μπλοκ όσο και στις κόντρα επιθέσεις. Είχαμε καλή νοοτροπία γιατί το παιχνίδι είχε σκαμπανεβάσματα. Είχαμε ποιότητα στις δύσκολες στιγμές αλλά και πάθος. Οι τελικοί τελειώνουν όταν πάρεις τον τελευταίο πόντο. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία, είναι πρωταθλητής και για να πάρουμε το πρωτάθλημα πρέπει να τον νικήσουμε τρεις φορές. Τους έχουμε νικήσει δύο φορές και πρέπει να ξεχάσουμε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Ο προπονητής μας είπε πριν το ματς να σκεφτούμε ότι αυτό είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε το επόμενο ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ