ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης: "Ίσως γίνεται προγραμματισμός χωρίς εμένα"

Καλμαζίδης: "Ίσως γίνεται προγραμματισμός χωρίς εμένα"
INTIME SPORTS

Παράπονα για τη στάση των ανθρώπων της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιάννης Καλμαζίδης. Ο έμπειρος κόουτς επισήμανε πως έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και ακόμη δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στο σύλλογο

Η περασμένη σεζόν ήταν ιδανική για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη να κατακτά το νταμπλ και παράλληλα τους πρώτους τίτλους στην ιστορία του τμήματος του Δικεφάλου.

Ωστόσο, το μέλλον προβλέπεται αβέβαιο, με τον Γιάννη Καλμαζίδη να εκφράζει παράπονα σχετικά με τη στάση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ απέναντί του, καθώς ακόμη δεν του έχουν θέσει το θέμα της ενδεχόμενης παραμονής του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

«Τα πράγματα είναι... παγωμένα. Είμαστε τέλη Ιουνίου και δεν ξέρουμε τίποτα. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος από τον ΠΑΟΚ. Ίσως γίνεται προγραμματισμός από τη διοίκηση χωρίς εμένα, δεν το ξέρω. Κανείς, άλλωστε, δεν είναι αναντικατάστατος»,είπε αρχικά ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε:
«Κατανοώ ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα, οικονομικά ζητήματα, σε κάθε περίπτωση νομίζω πως θα μπορούσανε να μου τα πούνε».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας:
«Κάναμε μια επιτυχημένη χρονιά, με την ολοκλήρωση της οποίας, η λογική λέει, ότι είμαστε συνεργάτες και βρισκόμαστε άμεσα για να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας. Δεν υπάρχει τέτοιο δεδομένο, δε γνωρίζω τι θα γίνει από εδώ και στο εξής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ