ΒΟΛΕΪ

Καλμαζίδης: "Έχουμε τον πρώτο λόγο"

Καλμαζίδης: "Έχουμε τον πρώτο λόγο"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μλάντοστ και τόνισε ότι ο "δικέφαλος του Βορρά" έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει την Μλάντοστ Καστέλα, για τον πρώτο αγώνα του προκριματικού γύρου του CEV Champions League 2016-17. O Γιάννης Καλμαζίδης στάθηκε στο αποτέλεσμα, αλλά και στον τραυματισμό του Γιάννη Παντακίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: “Τέλος καλό όλα καλά! Σημασία έχει το αποτέλεσμα και σίγουρα έχουμε τον πρώτο λόγο. Άλλωστε σε εμάς θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Όχι μόνο γιατί θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά και επειδή πλέον ξέρουμε ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε.

Δυσκολευτήκαμε γιατί είναι ένα χρονικό σημείο που είμαστε ανέτοιμοι. Αυτό είναι ένα βασικό στοιχείο. Επίσης δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα τους απαιτούμενους αυτοματισμούς, ώστε να ξεπερνάμε κάποιες δύσκολες στιγμές. Δυστυχώς είχαμε πάλι μια ατυχία με τον Παντακίδη. Φαίνεται να είναι μια θλάση. Πρέπει κι αυτές τις ατυχίες να τις αντιμετωπίσουμε. Και όταν κάτι πάει στραβά από την αρχή, αρχίζει το άγχος.

Τώρα έχουμε το ταξίδι της επιστροφής. Να φτάσουμε καλά και μετά θα ασχοληθούμε με τη ρεβάνς”.

Από την πλευρά του ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Βλάντο Πέτκοβιτς, είπε: "Είμαι ευχαριστημένος μόνο από την νίκη και όχι από την εμφάνιση που κάναμε. Μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς με 0-3 . Όμως την δεδομένη χρονική στιγμή της σεζόν, ας πούμε ότι μετρά μόνο το αποτέλεσμα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ