ΒΟΛΕΪ

Kαλμαζίδης: "Δεν ήταν κοινή συναινέσει, ήταν απόλυση"

Kαλμαζίδης: "Δεν ήταν κοινή συναινέσει, ήταν απόλυση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε για την ξαφνική απομάκρυνσή του από τον πάγκο του "Δικεφάλου του Βορρά".

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89,4" μίλησε ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην απομάκρυνσή του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως ήταν απόλυση και όχι τέλος κοινή συναινέσει ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Τέλος από τον ΠΑΟΚ;

"Ναι, για ακόμα μια φορά".

Το περιμένατε;

"Δεν είχα πάρει κάποια τέτοια μηνύματα. Ξαφνικά. Κοινή συναινέσει πάντως, ξέρω ότι σημαίνει και οι δυο πλευρές. Είναι απόλυση, δεν είναι κοινή συναινέσει".

Για το ηλεκτροσόκ που είπε ο Θανάσης Κατσαρής στον "Arena FM 89.4":

"Δεν ξέρω για ηλεκτροσόκ. Η ομάδα είναι δεύτερη. Πολλές φορές έχει βγει ο ΠΑΟΚ δεύτερος στην regular season τα τελευταία 30 χρόνια; Πέρυσι αν θυμάστε ήταν τέταρτος".

Στο παρελθόν έχει πάρει νταμπλ και έχετε αποχωρήσει.

"Αυτό νομίζω δείχνει και όλο τον παραλογισμό σε κάποιες κινήσεις. Δεν ξέρω αν η κίνηση αυτή είναι παράλογη αλλά σίγουρα είναι ανορθόδοξη. Αυτή ήταν και η συμφωνία που είχαμε κάνει το καλοκαίρι, δεν λέμε ότι κάθε χρόνο θα παίρνουμε πρωτάθλημα. Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή και να διεκδικούμε τίτλους".

Μπορεί να πάρει τον τίτλο ο ΠΑΟΚ;

"Φυσικά. Μπορεί να μην αποδώσαμε όσο καλά θέλαμε, αλλά εγώ ήμουν πολύ ικανοποιημένος και για την δουλειά αλλά και για την προσπάθεια που κάναμε Μην ξεχνάμε ότι φέτος υπήρχαν πολλές δυσκολίες".

Μιλήσατε με τον πρόεδρο;

"Δυστυχώς μέχρι τώρα δεν έχω μιλήσει με κανέναν πρόεδρο μας. Ο κ.Παϊσιάδης μου το ανακοίνωσε. Σε τόσο σοβαρές αποφάσεις νομίζω ότι πρέπει να μιλάει ο πρόεδρος, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον ρόλο του κ. Παϊσιάδη".

Το μήνυμά σας στον κόσμο...

"Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ και είναι πολύ μεγάλο κέρδος για όλους. Με τους παίκτες δυστυχώς δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να τους χαιρετήσω, ελπίζω να γίνει αύριο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ