ΒΟΛΕΪ

Κάλεσμα και παράκληση στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Κάλεσμα και παράκληση στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας από τον κόσμο της ομάδας να μην εισέρχεται άναρχα στο γήπεδο, ώστε να μην υπάρχξει κίνδυνος τιμωρίας. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει.

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτη τον κόσμο της ομάδας, ζητώντας του να μην εισέρχεται άναρχα στο γήπεδο, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αυστηρής τιμωρίας. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση:

"Φίλε του ΠΑΟΚ, κόντρα στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε όλοι μας ,τόσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ όσο και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ αποφάσισαν από κοινού να ακούσουν το συναίσθημα και όχι τη λογική και να σχεδιάσουν ,να οργανώσουν και να στελεχώσουν την ομάδα Βόλλευ στα πρότυπα της περσινής και να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα διεκδικήσει κάθε εγχώριο τίτλο ενώ θα εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας στο κορυφαίο διασυλλογικό θεσμό Ευρωπαϊκά.

Τα πρώτα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις εντός και εκτός συνόρων αποδεικνύουν του λόγου το αληθές .

Σε αυτή την προσπάθεια όμως χρειάζονται όλοι και κυρίως Εσύ Φίλε του ΠΑΟΚ.

Όταν πέρσι ο Σύλλογος κατακτούσε δύο πεντακάθαρους τίτλους που κανείς δεν τόλμησε να αμφισβητήσει και καμία σκιά δεν έπεσε πάνω τους, όπως στους τίτλους τόσων άλλων Συλλόγων, το έκανε στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο στις δικές του δυνάμεις και στα δικά του έσοδα, σημαντικό κομμάτι των οποίων ήταν οι εισπράξεις από τα εισιτήρια στους τελικούς των play offs.

Φίλε του ΠΑΟΚ και ειδικά εσύ που θυσιάζεις δύο και τρεις ώρες από τη ζωή σου όταν το τμήμα βόλλευ αγωνίζεται εντός έδρας, στήριξε την προσπάθεια των αθλητών τόσο ηθικά όσο και υλικά, πληρώνοντας το εισιτήριο των 5 ευρώ, το οποίο δίνει οξυγόνο στο τμήμα και δημιουργεί τις συνθήκες ώστε καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς να εισπράττουμε χαρές και στο τέλος να «γευόμαστε» τίτλους .

Φίλε του ΠΑΟΚ, το Παλατάκι είναι το σπίτι σου και στο σπίτι του ο καθένας μπαίνει με το κλειδί του από την πόρτα, στο Παλατάκι το κλειδί του καθενός μας είναι το εισιτήριο του.

Αρχής γενομένης από το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό, αλλά και τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν στα οποία επιπλέον υπάρχει ο κίνδυνος αυστηρής τιμωρίας από την άναρχη είσοδο στο γήπεδο, ας κάνουμε όλοι μας μία νέα αρχή.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ