ΒΟΛΕΪ

Ιβάνοβιτς με διπλό ρόλο στο Μαρκόπουλο

Ιβάνοβιτς με διπλό ρόλο στο Μαρκόπουλο
INTIME SPORTS

Το Μαρκόπουλο ανακοίνωσε την παραμονή του Βέσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ και την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στις ακαδημίες.

Οι άνθρωποι του Μαρκόπουλου συνεχίζουν να επενδύουν στις ακαδημίες τους και για αυτό το λόγο επέλεξαν να δώσουν ουσιαστικά τα "κλειδιά" της ομάδας στην Βέσκο Ιβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής έδειξε πως μπορεί να υπηρετήσει το συγκεκριμένο πλάνο και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Έτσι, ο Ιβάνοβιτς όχι μόνο θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και για την επόμενη περίοδο, αλλά θα του δοθεί και η θέση του τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών του συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Μετά την επιτυχημένη περσινή συνεργασία και χρονιά, ο AO Μαρκοπούλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Βέσκο Ιβάνοβιτς, με διπλό ρόλο αυτή τη φορά αφού θα αναλάβει και Τεχνικός Διευθυντής στα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων του Συλλόγου μας. Bοηθός του κ. Ιβάνοβιτς θα είναι η κ. Καλαρά Μαρία, η οποία θα είναι και προπονήτρια στην ομάδα των νεανίδων και κορασίδων.

Η επιθυμία του ΑΟ Μαρκοπούλου είναι να δώσει μεγάλη βαρύτητα σε αυτά τα τμήματα, αθλήτριες των οποίων θα στελεχώνουν σήμερα αλλά και στο μέλλον τη γυναικεία ομάδα. Ως εκ τούτου και την επόμενη σεζόν η ομάδα μας θα έχει πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας.

Ευχόμαστε καλή σεζόν στον κ. Ιβάνοβιτς και μόνο επιτυχίες στο έργο του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ