ΒΟΛΕΪ

Ικανοποίηση Καραμπέτσου για τη συνάντηση με Μπόρισιτς

Ικανοποίηση Καραμπέτσου για τη συνάντηση με Μπόρισιτς

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρος τη ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Μπόρισιτς.

Όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό βόλεϊ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν στο Βελιγράδι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργος Καραμπέτσος με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αλεξάντερ Μπόρισιτς.

"Είμαι ιδιαίτερα ικανοποημένος από τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Cev. Συζητήσαμε για τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό βόλεϊ και αναλύσαμε διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στην Ομοσπονδία μας" δήλωσε ο Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος ταξίδεψε στο Βελιγράδι αποδεχόμενος την προσωπική πρόσκληση επίσκεψης του πρόεδρου Μπόρισιτς συνοδευόμενος από τον διευθυντή της ΕΟΠΕ Περικλή Μπακοδήμο.

"Συζητήσαμε το ενδεχόμενο ανάληψης από τη χώρας μας αναπτυξιακών διοργανώσεων για το 2020 και επίσης για φιλοξενία στην Ελλάδα ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών ή Γυναικών το 2021" σχολιάζει ο Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος κάλεσε τον Αλεξάντερ Μπόρισιτς στην Αθήνα τον προσεχή Οκτώβριο για συναντήσεις και με τους Υπουργούς Αθλητισμού (θέματα ελληνικού βόλεϊ) και Παιδείας (θέματα προώθησης προγραμμάτων ανάπτυξης στα σχολεία και εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Αρχαία Ολυμπία).

Ο πρόεδρος της CEV από την πλευρά του δήλωσε: "Μετά από κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε η Ελληνική Ομοσπονδία στο παρελθόν, με χαρά βλέπω ότι πλέον στοχεύουν στην επιστροφή τους στο παγκόσμιο στερέωμα. Ο πρόεδρος κ. Καραμπέτσος με κάλεσε στην Ελλάδα, πρόσκληση που αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά για να βοηθήσω και εγώ στην ανάπτυξη του βόλεϊ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ