ΒΟΛΕΪ

Η θέση του Μίλκοβιτς για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Η θέση του Μίλκοβιτς για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού

Ο Ιβάν Μίλκοβιτς μίλησε για το μέλλον της καριέρας του και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να τον εντάξει και πάλι στο ρόστερ του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν καν φουντώσει η φωτιά για τον Ιβάν Μίλκοβιτς και τον Ολυμπιακό είχαμε την... κατάσβεση της με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο Σέρβος σούπερ σταρ του βόλεϊ ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να γυρίσει στους ερυθρόλευκους, αλλά και ότι δεν θέλει γενικότερα να παίξει ξανα σε ομάδα που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν.

Ο Μίλκοβιτς μίλησε στο "Worldofvolley" τόσο για τα σενάρια παραμονής του στην Χάλκμπανκ όσο και για το ενδιαφέρον που υπάρχει από διάφορες ομάδες για εκείνον.

"Είχα οψιόν ανανέωσης με την Χάλκμπανκ για δεύτερη χρονιά, αλλά όταν η ομάδα συμφώνησε με άλλον παίκτη στα μισά της περιόδου αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε το συγκεκριμένο όρο λίγες ημέρες πριν τα πλέι οφ. Αυτό μου έδωσε έξτρα κίνητρο για να αποδείξω σε όλους ότι μπορώ να παίξω καλά και ότι η ομάδα στην οποία αγωνίζομαι μπορεί να κατακτήσει τίτλους ακόμα και τώρα που είμαι 37 ετών.

Ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα. Μετά το τέλος της σεζόν είχα μία συνάντηση με τους ανθρώπους της Χάλκμπανκ οι οποίοι μου πρότειναν να παραμείνω στην ομάδα ως αναπληρωματικός. Ειλικρινά, δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό. Το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι να νικάω. Όλα τα υπόλοιπα έπονται".

Σε ερώτηση που του έγινε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ο Μίλκοβιτς έβαλε τέλος στα όποια σενάρια φέρνοντας ως παράδειγμα το κακό δεύτερο πέρασμα του από την Λούμπε Τσιβιτανόβα τονίζοντας έτσι έμμεσα ότι δεν θέλει να επιστρέψει σε καμία ομάδα που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν. "Σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό και κάποιες ομάδες της Ιταλίας οι οποίες ενδιαφέρθηκαν για εμένα αυτό το καλοκαίρι έχω να πω ότι έμαθα από την περιπέτεια μου στη Λούμπε Τσιβιτανόβα πριν από δύο χρόνια και δεν θέλω να το επαναλάβω. Νομίζω ότι είναι καλύτερα έτσι για όλους" ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ