ΒΟΛΕΪ

Η μάχη για το Final 4

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τέσσερα εισιτήρια του final-4 του Κυπέλλου Γυναικών αναζητούν κατόχους, στους αγώνες των προημιτελικών, που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 14/2 και Πέμπτη 15/2.

Στους αγώνες της οκτάδας, ξεχωρίζει αυτός στη Νάξο, με τον Πανναξιακό να υποδέχεται τους Μακεδόνες (14/2, 19.00). Οι περσινές φιναλίστ του θεσμού, στη φάση των «16» νίκησαν με 3-1 σετ τον Άρη και φιλοδοξούν απέναντι στους Μακεδόνες να προκριθούν για 4η φορά στην ιστορία τους στο final-4 (2014, 2015, 2017 οι προηγούμενες).

Η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (13/2) στη Νάξο, με την Αμερικανίδα πασέρ Μάγκι Σπικς να ακολουθεί την αποστολή και να δείχνει έτοιμη να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό της, στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Οι Μακεδόνες, για δεύτερη φορά στην ιστορία τους, προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου και θα διεκδικήσουν την πρώτη τους παρουσία στο final-4.

Τρεις μέρες μετά την αναμέτρησή τους για την 16η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών, Ηλιούπολη και Ολυμπιακός θα τεθούν ξανά αντιμέτωποι (14/2, 19.15), με φόντο μία θέση στο final-4 της Σαντορίνης. Ο Κυπελλούχος Ελλάδας, είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο η ομάδα της Πηνελόπης Μπλάμη θα εξαντλήσει τις πιθανότητές της για να διεκδικήσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Ο Ηλυσιακός, ομάδα της Pre League, θα αντιμετωπίσει στο κλειστό των Ιλισσίων την Κόρινθο (14/2, 21.30). Η ομάδα του Μανώλη Αποστολογιώργακη στους «16» απέκλεισε τις Αμαζόνες με 3-2 σετ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην οκτάδα του Κυπέλλου. Η Κόρινθος, στους «8» προκρίθηκε άνευ αγώνα, καθώς ο Ηρακλής Κηφισιάς αποχώρησε από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Αμφότερες, δεν έχουν βρεθεί ξανά στα ημιτελικά του θεσμού.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 15/2 με την αναμέτρησης της Θέτιδας και του ΑΟ Θήρας στο κλειστό της Βούλας (15/2, 19.30). Η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη φιλοδοξεί για πρώτη φορά να βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπως και ο ΑΟ Θήρας, που φιλοξενεί και το final-4 στη Σαντορίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ