ΒΟΛΕΪ

Η Κουβανή Ερνάντες στον Πανναξιακό

Η Κουβανή Ερνάντες στον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός ανακοίνωσε την απόκτηση της δεύτερης ξένης αθλήτριας, της Κουβανής Jennifer Yanet Alvarez Hernandez. (VIDEO).

Το βασικό στέλεχος της Εθνικής Κούβας, την Jennifer Yanet Alvarez Hernandez, ενέταξε στο δυναμικό της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού. Στην ανακοίνωσή του ο νησιώτικος σύλλογος ανέφερε τα εξής:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σωματείο μας και τη Νάξο το βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας της Κούβας Jennifer Yanet Alvarez Hernandez, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας του βόλεϊ γυναικών του συλλόγου μας, για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Η 23χρονη ακραία, ύψους 1.84, μετρά δεκάδες συμμετοχές με την Εθνική Κούβας, σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις των 2 τελευταίων ετών, ενώ αυτή τη χρονική περίοδο αγωνίζεται στους Παναμερικανικούς Αγώνες, που διεξάγονται στη Δομινικανή Δημοκρατία.
Καλωσορίζουμε τη σπουδαία αυτή αθλήτρια στην ομάδα μας και το νησί μας και είμαστε βέβαιοι ότι η αγωνιστική της παρουσία θα συντελέσει καταλυτικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις ενώ θα συμβάλει στην επίτευξη του στόχου μας για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ