ΒΟΛΕΪ

Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr

Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr

Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Κατερίνα Γιώτα και Τζίνα Λαμπρούση, βρέθηκαν στα γραφεία του Sport24.gr και απάντησαν στις δικές σας ερωτήσεις για περισσότερη από μία ώρα.

Το Sport24.gr θέλει να δίνει το λόγο στους πρωταγωνιστές, αλλά και να σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνείτε εσείς μαζί τους. Σε αυτό το πλαίσιο η αίθουσα σύνταξης μας ψήλωσε για περίπου μία ώρα έχοντας στο... ρόστερ μας δύο κεντρικές.

Ο λόγος για την Κατερίνα Γιώτα και την Τζίνα Λαμπρούση που βρέθηκαν στα γραφεία μας και συνομίλησαν μαζί σας. Οι ερωτήσεις που δέχτηκαν, καθώς και οι προτάσεις γάμου, ήταν αρκετές, ενώ βγήκαν και στον "αέρα" του Sport24 Radio 103,3.

Μέσα από τις ερωτήσεις δόθηκε η ευκαιρία στην Κατερίνα Γιώτα να δώσει την απάντησή της σε περί ακαταλληλότητας των γηπέδων. "Δεν ξέρω εάν ο Sterg εννοεί το γήπεδο ως κατασκευή ή τον κόσμο που βρίσκεται εκεί. Το γήπεδο της Κυψέλης είναι ένα ωραίο γήπεδο. Το θέμα μάλλον έχει να κάνει με τον κόσμο που βρίσκεται εκεί. Μάλλον είναι ακατάλληλοι οι άνθρωποι που έρχονται, αφού δεν πάνε στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα. Είναι άλλο το να υποστηρίζεις την ομάδα σου και άλλο το να βρίζεις. Φυσικά, αυτό που λέω αφορά όλους που πηγαίνουν στο γήπεδο για να βρίσουν και όχι για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα" είπε η κεντρική του Ολυμπιακού για τα όσα γίνονται στα ελληνικά γήπεδα και δεν θα μπορούσε να μας βρει περισσότερο σύμφωνους.

Την ίδια ώρα η Τζίνα Λαμπρούση αναφέρθηκε και στο πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα την επόμενη περίοδο. "Όπως και φέτος χρειάζεται μια σωστή οργάνωση από τη διοίκηση και τον προπονητή για την επιλογή ξένων έμπειρων αθλητριών. Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη" ήταν το σχόλιο της .

Δείτε φωτογραφίες από τη συνέντευξη:

Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr
Η Κατερίνα Γιώτα και η Τζίνα Λαμπρούση στο Sport24.gr

Φωτογραφίες:Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson

Θυμηθείτε εδώ όλη τη συζήτηση:

12:08

Συντονιστείτε την Παρασκευή (8/5) στις 14:00!

13:55
Καλησπέρα σας.
13:56
Τα κορίτσια έχουν ήδη φτάσει στα γραφεία μας και σε λίγα λεπτά θα ξεκινήσουν να απαντούν τις δικές ερωτήσεις.
14:02
Γιάννης: Καλησπέρα σας κορίτσια. Ποιο παιχνίδι πιστεύετε ότι ήταν το πιο καθοριστικό για το πρωτάθλημα; 
14:03
Σίγουρα το παιχνίδι στου Ρέντη ήταν από τα πιο κρίσιμα. Όταν είσαι 1-1 θες να πάρεις μία νίκη ψυχολογίας για να πας στο επόμενο παιχνίδι με μόνο στόχο να πάρεις την κούπα.
14:05
Θα συμφωνήσω και εγώ με την Κατερίνα ότι ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι το τρίτο. Ο κάθε τελικός είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Χρειαζόμασταν αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε το τρόπαιο χωρίς να σκεφτόμαστε ότι θα πάμε σε πέμπτο αγώνα.
14:05
σταυρινος δημητρης : ειδικα στον 3ο και στον 4ο τελικο η εμφανιση και των 2 σας ηταν συγκλονιστικη. να μεινετε και του χρονου για να μας φερετε ευρωπαικο.
14:06
Έχουμε και δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμα με τον Ολυμπιακό οπότε σίγουρα θα μείνουμε.
14:10
Σίγουρα θέλουμε μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. 
14:11
Δημήτρης Σύρος : Καλημέρα κοριτσια.Τι χρειάζεται η ομάδα για να προχωρήσει Ευρώπη και πόσο εφικτό είναι να έρθουν στην χώρα μας-εν μέσω κρίσης-,κορυφαίες Ευρωπαίες.
14:14
Όπως και φέτος χρειάζεται μια σωστή οργάνωση από τη διοίκηση και τον προπονητή για την επιλογή ξένων έμπειρων αθλητριών. Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη. 
14:16
Αυτό που χρειάζεται είναι πιστή και επιμονή γιατί θεωρώ ότι μια καλή ευρωπαϊκή πορεία είναι ένα τελείως διαφορετικό βήμα. Το οποίο δεν μπορεί να γίνει από την μία στιγμή στην άλλη. 
14:16
γιωργος : οταν σας εκανε προταση ο ολυμπιακος για να ερθετε στην ομαδα το σκεφτηκατε καθολου η οχι.?
14:19
Τα κορίτσια απαντούν τώρα στο SPORT24 RADIO 103,3.
14:19
Εγώ είχα πρόταση πριν υπογράψω. Δεν αισθανόμουν έτοιμη να κάνω τόσο μεγάλο βήμα. Πέρσι θεώρησα ότι ήμουν αρκετά ώριμη για αυτή τη μεταγραφή.
14:22
Δείτε και εικόνα από το LIVE Chat των κοριτσιών:
14:23
Στέλιος : Καλησπέρα κοριτσάρες.Συνεχίστε να μας χαρίζετε τίτλους.
14:23
Μανωλης Χανια 7 : Κατερινα εισαι η αγαπημενη μου παικτρια!
14:24
Μπούμπλε : Την αγάπη μας στη Τζίνα από το κατακόκκινο Νέο Ηράκλειο...ΚΑΝΑΠΙΤΣΑ 7
14:27
νικολας : χαρηκατε που ο κοσμος στο 1ο παιχνιδι γεμισε το κλειστο του ρεντη..?σας εδωσε μια επιπλεον ωθηση σιγουρα παντως
14:28
Ναι μας έδωσε πολύ χαρά ο κόσμος. Είναι μεγάλη χαρά να νιώθεις ότι σε υποστηρίζουν. 
14:29
Στρατος : Ενα σχολιο για τον κοσμο του Ολυμπιακου και τον προεδρο Μιχαλη Κουντουρη;
14:30
Νομίζω ότι η διοίκηση και ο κόσμος έχει δείξει ότι στηρίζει το συγκεκριμένο τμήμα και νομίζω ότι επιβεβαιώνουμε τις προσδοκίες τους με τους τίτλους που κατακτούμε.
14:31
Πιστεύω ότι ο κ. Κουντούρης έχει κάνει μία μεγάλη προσπάθεια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και πιστεύω ότι έχουμε φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο. Θέλουμε ο κόσμος να έρχεται σε όλα τα ματς γιατί τον χρειαζόμαστε. 
14:32
Σαββας : Γεια σας κορίτσια.Μόλις τελιώσατε το σχολείο περάσατε σε κανένα ΑΕΙ - ΤΕΙ η ΙΕΚ για να σπουδάσετε ή ασχοληθήκατε μόνο με τον αθλητισμό επαγγελματικά;
14:33
Και οι δύο σπουδάζουμε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών και είμαστε στο τέλος τώρα. Ελπίζω να πάρουμε σύντομα το πτυχίο μας. 
14:35
Κώστας : Περίμεναν ότι θα σήκωναν τόσο εύκολα την φανέλα της μεγάλης ομαδας που ειναι ο Ολυμπιακός; Με όλο τον σεβασμό στον Ηρακλή Κ. Υπαλρχει ταβάνι στα όνειρα τους;
14:36
Σίγουρα όταν ξεκινάς να ασχολείσαι με ένα άθλημα οι στόχοι και τα όνειρά σου είναι μεγάλα. Στην πορεία τα βλέπεις πιο ξεκάθαρα. Ο στόχος κάθε αθλήτριας είναι να βρίσκεται σε ένα σύλλογο που πρωταγωνιστεί. Για αυτό το λόγο βρισκόμαστε και στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και οι δύο όπως είναι να αγωνιστούμε κάποια στιγμή σε ένα πρωτάθλημα του εξωτερικού.
14:37
Μανωλης Χανια 7 : Κοριτσια η Κωνσταντινου και η Κονομη αξιζουν μια θεση στην εθνικη μας ομαδα!Γνωριζετε ποτε θα εχουν διακαιωμα να αγωνιστουν στην γαλανολευκη?
14:40
Είναι ωραίο να είσαι στην εθνική ομάδα με συμπαίκτριες σου γιατί είναι άτομα που τα ξέρεις. Θα ήταν ωραίο να ήταν η Μανωλίνα στην Εθνική. Η Αρέτα είναι μία αθλήτρια που έχει μεγάλο πείσμα και θα ήταν καλό να έρθει κάποια στιγμή στην εθνική μόλις φτιάξει τα χαρτιά της.
14:41
Θα χαιρόμασταν να τις έχουμε στην εθνική. Η Μανωλίνα ασχολείται τα καλοκαίρια με το μπιτς και δεν ξέρω εάν θα παίξει στη σάλα. Για την Αρέτα ελπίζουμε κάποια στιγμή να ελληνοποιηθεί για να μπορέσει και εκείνη να βοηθήσει την εθνική.
14:41
kostaskostas : ευχαριστουμε για τις εμφανισεις σας και κυριως για το παθος σας.. το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ παθος για την ομαδα
14:42
Περικλής : Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να μου πουν οι αθλητριες μας το πως και τον τροπο που αντιμετωπιζουν εχθρικες συμπεριφορες αντιπαλων οπαδων στις εδρες τους.
14:44
Είναι άσχημο αυτό που γίνεται στα γήπεδα και η εικόνα που δίνεται προς τα έξω. Το βόλεϊ είναι ένα ωραίο άθλημα και δεν πρέπει οι αθλήτριες να αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο. Στο γήπεδο πάμε να δούμε το θέαμα και όχι να κάνουμε χουλιγκανισμούς. 
14:46
μιχαλης : ποια ειναι η γνωμη σας γτ τν εθνικη ομαδα? πως πιστευεται οτι το ελληνικο γυναικειο βολλευ μπορει ν παει ενα βημα πιο μπροστα συλλογικα αλλα και εθνικα
14:48

14:48
Θεωρώ ότι το βόλεϊ ως άθλημα δεν έχει αρκετή προβολή. Σίγουρα όχι αυτή που θα έπρεπε να έχει. Εάν υπήρχε αυτό θα βοηθούσε στο να υπάρξει καλύτερη οργάνωση αφού θα υπήρχαν και οι απαραίτητοι οικονομική πόροι. Ειδικά η εθνική ομάδα χρειάζεται να έχει περισσότερες συμμετοχές σε τουρνουά του εξωτερικού και μεγαλύτερη διάρκεια προετοιμασίας, ώστε να μπορεί να είναι το ίδιο ανταγωνιστική με τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες.
14:48
Αντικειμενικος : Κοριτσια εσεις που ζειτε το βολευ απο μεσα ποια στοιχεια και ποσο μεγαλη προσπαθεια θελει για ενα νεο κοριτσι να φτασει στο υψηλοτερο επιπεδο.
14:50
maik : Καλησπέρα κορίτσια, πέραν του Παναθηναϊκού, που ούτως ή άλλως είναι παιχνίδι ειδικών συνθηκών, ποια άλλη ομάδα σας δυσκόλεψε περισσότερο φέτος και γιατί;
14:51
Γενικότερα ο αθλητισμός θέλει θυσία για να πετύχεις τους στόχους σου. Φυσικά θέλει και υποστήριξη από τους δικούς σου ανθρώπους. Κάποιες φορές ίσως χρειάζεται να είναι και τυχερός. Αν δουλεύεις και πιστεύεις αυτό που μπορείς να πετύχεις αυτό που κάνεις.
14:53
Νομίζω ότι ο Πανναξιακός είχε ένα αξιόλογο σύνολο με εξαιρετικούς προπονητές. Ήταν μία δυνατή ομάδα και έπαιξε διαφορετικό βόλεϊ από τις άλλες και φάνηκε από την πορεία που έκανε στην Ευρώπη. Ελπίζω και του χρόνου να έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο γιατί αυτό βοηθά και το πρωτάθλημα. 



14:53
sterg : καλησπέρα και συγχαρητήρια για τους τίτλους! πιστεύετε και εσείς-όπως και εγώ- πως το γήπεδο της Κυψέλης πρέπει να κριθεί ακατάλληλο?
14:58
Δεν ξέρω εάν ο Sterg εννοεί το γήπεδο ως κατασκευή ή τον κόσμο που βρίσκεται εκεί. Το γήπεδο της Κυψέλης είναι ένα ωραίο γήπεδο. Το θέμα μάλλον έχει να κάνει με τον κόσμο που βρίσκεται εκεί. Μάλλον είναι ακατάλληλοι οι άνθρωποι που έρχονται, αφού δεν πάνε στο γήπεδο για να δουν τον αγώνα. Είναι άλλο το να υποστηρίζεις την ομάδα σου και άλλο το να βρίζεις. Φυσικά, αυτό που λέω αφορά όλους που πηγαίνουν στο γήπεδο για να βρίσουν και όχι για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα.  
14:58
machado7 : Τζινα το δυνατο σου σημειο ειναι οντως το καλο σερβις η κατι αλλο π.χ ο πρωτος χρονος;
14:59

14:59

15:00
Εγώ προσπαθώ να γίνω όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη παίκτρια. 
15:02
Αντώνης : Πόσο δύσκολος ειναι ο πρωταθλητισμός στο γυναικείο βόλλευ και τι προσωπικές θυσίες έχετε κάνει για να φτάσετε σε υψηλό επίπεδο?
15:03
Είναι δύσκολος και χρειάζεται να κάνεις πολλές θυσίες και ίσως χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιους άλλους. Για παράδειγμα το θέμα της μετακίνησης είναι σημαντικό για τα μικρά παιδιά. 
15:05
Γιωργος : κοριτσια πως νιωσατε οταν βγηκατε με τις κουπες στο ημιχρονο στο γ. καραισκακης???μπροστα σε τοσο κοσμο να σας αποθεωνει...
15:07
Να σας πω την αλήθεια ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Οπότε νομίζω ότι μπορείτε να φανταστείτε πως ένιωσα που είχα τη δυνατότητα να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο και να πανηγυρίσω μαζί με τις συμπαίκτριες μου τις επιτυχίες της ομάδας μπροστά στους ανθρώπους που μας στηρίζουν.
15:10
zarko : ποιοι οι στόχοι της ομάδας για την επόμενη σεζόν?
15:11
Οι στόχοι κάθε χρόνο στην Ελλάδα είναι ίδιοι. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Από εκεί και πέρα θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Έχουμε δείξει ότι μέσα από τη δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε.
15:13
Μανόλης Ασκούνης : Συγχαρητήρια για τη καταπληκτική πορεία !Τζίνα είσαι αστέρι.Πιστεύετε γίνεται έργο στην Ελλάδα όσον αφορά τις ακαδημίες ; Θα βγουν στο μέλλον και άλλα ταλεντα ;
15:15
Θεωρώ ότι γίνεται μία καλή προσπάθεια. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα βλέπουμε αρκετούς νέους προπονητές να ασχολούνται με τις ακαδημίες. Σίγουρα υπάρχει έλλειψη γνώσεων. Το λέω και εγώ από την πλευρά που θέλω να ασχοληθώ με τον τομέα της προπονητικής. Πρέπει να ενημερώνεσαι συνέχεια πάνω στην εξέλιξη του αθλήματος προκειμένου τα παιδιά να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερες βάσεις για να μπορέσουν στη συνέχεια να εξελιχθούν.
15:19
Σε αυτό το σημείο το LIVE Chat με τα κορίτσια ολοκληρώθηκε.
15:20
Προσπαθήσαμε να απαντήσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες ερωτήσεις λόγω και της μεγάλης συμμετοχής που είχαμε από εσάς.
15:20
Καλό σας μεσημέρι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ