ΒΟΛΕΪ

Η ιστορία του ελληνικού βόλεϊ "μπλοκάρει" τη βία

Η ιστορία του ελληνικού βόλεϊ "μπλοκάρει" τη βία

Την ερχόμενη Δευτέρα (15/5, 19.30) θα αγωνιστούν στην Πετρούπολη στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας οι αστέρες του ελληνικού βόλεϊ με τα ρόστερ των δύο ομάδων να ξυπνούν αναμνήσεις.

Ένας διαφορετικός αγώνας βόλεϊ θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας 15 Μαΐου και ώρα 19:30 στο κλειστό Γυμναστήριο "Ν. Παξιμαδάς" σε μια πρωτοβουλία του Δήμου Πετρούπολης η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της Αθλητικής Άνοιξης.

Μετά την περσινή αξέχαστη αναμέτρηση μεταξύ των αθλητών της Εθνικής ομάδας του 1987 (απ' όπου και η φωτογραφία που βλέπετε) που είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Γάνδης και τους εν ενεργεία διεθνείς, η σκυτάλη περνά στους παλαίμαχους αθλητές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Η ιστορία του ελληνικού βόλεϊ μπλοκάρει και καρφώνει τη βία, πασάρει βοήθεια και δείχνει την άμυνα της στα κοινωνικά προβλήματα, σε έναν αγώνα αναμνήσεων με πολλαπλά μηνύματα.

Οι σπουδαίες μορφές των δύο αιωνίων λένε το δικό τους STOP στη βία που πληγώνει τον ελληνικό αθλητισμό, αλλά πέρα από το αθλητικό μήνυμα που θέλουν να στείλουν σε όλη την Ελλάδα, στόχος του Δήμου Πετρούπολης είναι και η συλλογή τροφίμων ή και ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν στην Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης.

Γι' αυτό όλοι οι φίλοι του βόλεϊ και του αθλητισμού γενικότερα είναι προσκεκλημένοι σ' αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Αναλυτικά τα ρόστερ των δύο ομάδων:

Κοκκινοπράσινοι (Λάιος, Πολύζος): Καζάζης Σ., Τριανταφυλλίδης, Μουστακίδης, Γόντικας, Τσακιρόπουλος, Δημητριάδης, Λυκούδης, Καραμαρούδης, Τερζάκης, Σπανός, Φάκας, Μιχαλόπουλος, Θεοδωρίδης, Μηνούδης.

Πρασινοκόκκινοι (Γεωργαντής, Ηλιόπουλος): Κουρνέτας, Ξεροβάσιλας, Γκιούρδας, Ψάρρας, Ντράκοβιτς, Ρήγας, Χατζηαντωνίου, Μαυράκης, Ζακυνθινός, Κουτουλέας, Αμαριαννάκης, Σιδηρόπουλος, Καζάζης Δ., Μαργαρώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ