ΒΟΛΕΪ

Η φάση που έκρινε το Κηφισιά - Παναθηναϊκός

Η φάση που έκρινε το Κηφισιά - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται έντονα για την τελευταία φάση του αγώνα του ημιτελικού με την Κηφισιά. Δείτε την από όλες τις διαθέσιμες κάμερες. (VIDEO)

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Κηφισιά κρίθηκε στο τάι μπρέικ με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να παίρνει τελικά την πρόκριση. Οι πράσινοι διαμαρτύρονται για την απόφαση των διαιτητών στον τελευταίο πόντο όπου είχαμε και βίντεο ρέφερι.

Στο βίντεο εκείνο που φαίνεται είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει δίκιο αλλά το βίντεο ρέφερι δεν μπορούσε να αλλάξει το σφύριγμα. Τι εννοούμε;

Στο ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Ρουμελιωτάκης έχει κάνει φιλέ, ενώ η επίθεση του Ούγκο φαίνεται να είναι οριακά άουτ. Το βίντεο ρέφερι είναι μόνο για το εάν η μπάλα είναι μέσα ή έξω. Ο κομισάριος του αγώνα είδε ότι η μπάλα είναι άουτ και έτσι η νίκη πήγε στην Κηφισιά.

UPDATE: Μετά το τέλος του αγώνα Κηφισιά-ΠΑΟ 3-2, ο σκηνοθέτης της ΕΡΤ, Nίκος Σβόμπος, και το επιτελείο του ανέλυσαν την τελευταία φάση του αγώνα και μετά από πολλές επαναλήψεις αποφάνθηκαν ότι το φιλέ των παικτών της Κηφισιά προηγήθηκε του άουτ, κατά 5 καρέ. Το ένα δευτερόλεπτο έχει 25 καρέ, άρα το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των δυο φάσεων ήταν ένα πέμπτο του δευτερολέπτου.

Δείτε τι ακριβώς έγινε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ