ΒΟΛΕΪ

Η ευκαιρία του Ελγκέτα και ο νέος ΠΑΟΚ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΥ ΠΑΟΚ - ΦΙΕΣΤΑ
ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΥ ΠΑΟΚ - ΦΙΕΣΤΑ EUROKINISSI SPORTS

Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στα σκαριά και όλα δείχνουν ότι ο βασικός κορμός θα διατηρηθεί και θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις σε θέσεις κλειδιά.

Μπορεί το απόγευμα της Τρίτης (9/5) να είχαμε την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο στον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει ήδη το σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Αυτός περιλαμβάνει τον Χόρχε Ελγκέτα σε ρόλο προπονητή.

Ο Αργεντινός κόουτς, μετά την κατάκτηση του τίτλου, κέρδισε το δικαίωμα στην... ευκαιρία και θα είναι εκείνος που θα "χτίσει" τον ΠΑΟΚ της επόμενης περιόδου.

Ήδη, έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα με τη διοίκηση και σύντομα αυτή αναμένεται να μετουσιωθεί σε κινήσεις και κυρίως ανανεώσεις. Ο στόχος της διοίκησης είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός της φετινής ομάδας και να γίνουν λίγες και προσεκτικές κινήσεις κυρίως στους ξένους.

Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, όπως δήλωσε και στην κάμερα της NOVA, αναμένεται να παραμείνει και την επόμενη σεζόν, ενώ εάν όλα πάνε καλά με την πορεία της αποθεραπείας του Ερνάντο Γκόμεζ τότε εκείνος θα είναι ο βασικός διαγώνιος της ομάδας της επόμενη σεζόν. Άλλωστε, πέρσι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο και εφόσον είναι καλά αναμένεται να είναι εκείνος που θα αποτελέσει το "όπλο" του νέου ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα δύσκολα θα παραμείνουν και του χρόνου οι Πέτκοβιτς και Ντάντε για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο Σέρβος πασαδόρος δεν έπεισε φέτος και στόχος είναι να αποκτηθεί ένας ξένος πασαδόρος που θα κάνει τη διαφορά. Από την άλλη ο Ντάντε αναμένεται να αποχωρήσει αφού λόγω της ηλικίας του, αλλά και του ταλαιπωρημένου του γόνατου δύσκολα θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στους αγώνες του Champions League.

Σε ό,τι αφορά τους Έλληνες οι περισσότεροι αναμένεται να παραμείνουν κάτοικοι Θεσσαλονίκης και εάν υπάρξουν προσθαφαιρέσεις θα αφορούν συγκεκριμένες θέσεις. Τερζής, Τακουρίδης, Παντακίδης, Γκαράς, Κωνσταντινίδης, Σακόγλου και Σωτηρίου θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι και αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με τους Ανδρεάδη, Σμαραγδή και Παπαδόπουλο με τον πρώτο να είναι πιθανότερη η παραμονή του.

Αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στην αγορά για δύο ξένους (έναν πασαδόρο και έναν ακραίο), ενώ ίσως υπάρξει ενδεχόμενο για απόκτηση δύο Ελλήνων κεντρικών. Στόχος του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν θα είναι πέρα από τη διατήρηση του τίτλου στην Ελλάδα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η φιέστα του ΠΑΟΚ και η παραμονή Ελγκέτα
Ντάντε - Σαφράνοβιτς, οι ηγέτες του ΠΑΟΚ
Ντάντε, ο χαμογελαστός "Μίδας"
Αγγίζει το 1.000.000 ευρώ το πριμ για την Κούπα

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ