ΒΟΛΕΪ

Η Dream Team της Λούμπε Τσιβιτανόβα ολοκληρώθηκε με τον Σιμόν!

Cuba's Robertlandy Simon Aties, facing the camera, spikes the ball as Spain's Jorge Fernandez tries to block him during a third round match between Cuba and Spain, at the Men's Volleyball World Championships, in Florence, Italy, Tuesday, Oct. 5, 2010. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Cuba's Robertlandy Simon Aties, facing the camera, spikes the ball as Spain's Jorge Fernandez tries to block him during a third round match between Cuba and Spain, at the Men's Volleyball World Championships, in Florence, Italy, Tuesday, Oct. 5, 2010. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) ASSOCIATED PRESS

Μία εντυπωσιακή ομάδα έχει δημιουργήσει η Λούμπε Τσιβιτανόβα προσθέτοντας στο ρόστερ της και τον Ρομπερτλάντι Σιμόν!

Πέρσι έφτασε μέχρι την πηγή, αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει το Champions League. Ο Φάμπιο Τζιουλανέλι αμέσως μετά τον χαμένο τελικό απέναντι στη Ζενίτ τόνισε ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του ώστε η Λούμπε Τσιβιτανόβα να φτάσει του χρόνου στην κορυφή.

Δεν ξέρουμε εάν στο τέλος της επόμενης σεζόν η ιταλική ομάδα θα είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο Τζιουλανέλι έκανε όντως ότι περνά από το χέρι του.

Τελευταία μεταγραφική βόμβα ήταν η απόκτηση του Ρομπερτλάντι Σιμόν. Το θηρίο από την Κούβα μετά από δύο χρόνια στη Βραζιλία επιστρέφει στην Ιταλία για να "σκεπάσει" το φιλέ, αν και μέχρι τα μισά της σεζόν αναμένεται να αγωνιστεί ως διαγώνιος καλύπτοντας τον Σοκόλοφ. Με την απόκτηση του Κουβανού κεντρικού η Λούμπε ολοκλήρωσε τη δική της Dream Team.

Σοκόλοφ στη διαγώνιο, Λεάλ και Χουαντορένα ως ακραίοι, Μπρούνο Ρεζέντε στην πάσα και οι Σιμόν - Στάνκοβιτς στο κέντρο δημιουργούν μία εξάδα "φωτιά" η οποία συμπληρώνεται και από πολλούς αξιόλογους Ιταλούς παίκτες. Πλέον, ο Τζιανμπάολο Μεντέι καλείται να οδηγήσει ένα αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ρόστερ στην κορυφή.

Πάντως, ο Φάμπιο Τζιουλανέλι έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω δηλώνοντας: "Είναι μία dream team την οποία ανυπομονώ να δω όχι μόνο να παίζει, αλλά και να προπονείται".

Πάρτε μία γεύση από τον Σιμόν...

Photo Credits: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ