ΒΟΛΕΪ

Η απίστευτη ανατροπή του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ βρέθηκε να χάνει με 10-18 από τον, αλλά κατάφερε να τρέξει ένα επί μέρους 15-5 για να φτάσει στην κατάκτηση του! (VIDEO)

Τη μεγαλύτερη ανατροπή στη Volleyleague έκανε ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στο δεύτερο σετ και κατάφερε να προηγηθεί με 10-18. Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έριξε στο ματς τον Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο ο οποίος βοήθησε σημαντικά αφού ήταν καλύτερος από τον αρνητικό Καρντόσο και σε συνδυασμό με τα λάθη των παικτών του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός άρχισε να μαζεύει τη διαφορά.

Η απίστευτη ανατροπή του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε σωστά στο 16-20 αφού το σερβίς του Δρογκάρη ήταν άουτ με τον επόπτη να δίνει μέσα. Αυτό αποσυντόνισε τους παίκτες του δικεφάλου του Βορρά με τον Παναθηναϊκό να μειώνει στους 2 με μπλοκ του Πανταλέοντα. Ο Βάλκιρς με άσσο έδωσε αέρα τεσσάρων πόντων στους φιλοξενούμενους, όμως οι πράσινοι με ένα επί μέρους 7-1 έφτασαν στην κατάκτηση του σετ με πρωταγωνιστή τον Ανδρεόπουλο.

Δείτε την ανατροπή του Παναθηναϊκού από την μετάδοση της ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ