ΒΟΛΕΪ

Η απάντηση του Καραμπέτσου στον Παναθηναϊκό

Η απάντηση του Καραμπέτσου στον Παναθηναϊκό
[email protected]

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, με δήλωση του απάντησε στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τα όσα του καταλογίζει.

Μετά τις ανακοινώσεις του Παναθηναϊκού σχετικά με την επίμαχη φάση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ήρθε η πρώτη απάντηση από τον Γιώργο Καραμπέτσο. Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ εκφράζει την έκπληξη για το γεγονός ότι οι πράσινοι τον συμπεριέλαβαν στην ανακοίνωσή τους.

Ταυτόχρονα, τονίζει ότι εκείνος δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ΚΕΔ αφού δεν μπορεί να το πράξει όντας μέλος της προσωρινής διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η δήλωση του: "Με έκπληξη ενημερώθηκα για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ, μέσω της οποίας δέχομαι προσωπική επίθεση ενώ παράλληλα επιχειρείται μια στρέβλωση της πραγματικότητας.

Θα ήθελα λοιπόν να ξεκαθαρίσω ότι απ’ όλες τις Επιτροπές που λειτουργούν στην Ομοσπονδία, η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΠΕ, δεν έκανε καμία αλλαγή προσώπων ΜΟΝΟ στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας καθώς αυτό πρέπει να γίνει από αιρετή διοίκηση και ως εκ τούτου συνεχίζει να λειτουργεί η ΚΕΔ με την σύνθεση που είχε οριστεί από την προηγούμενη διοίκηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ