ΒΟΛΕΪ

Γκιόν: "Τρεμπλ στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ και όσο πιο μακριά στο Champions League"

Γκιόν: "Τρεμπλ στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ και όσο πιο μακριά στο Champions League"

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού ακραίου, Ραμόν Μαρτίνες Γκιόν, με τον ίδιο να βάζει ψηλά τον πήχη στις πρώτες του δηλώσεις. Θέλει τρεμπλ στην Ελλάδα και πορεία στο Champions League.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Ολλανδού ακραίου, Ραμόν Μαρτίνες Γκιόν. Μέχρι το 2014 αγωνίστηκε στην πατρίδα του στην οποία κατέκτησε όλους τους τίτλους με την Λαντστέντε πριν ξενιτευτεί.

Αρχικά, πήγε στο Βέλγιο για χάρη της Μένεν, ακολούθησε η Μιτελντόιτσαλαντ στη Γερμανία, ενώ πέρυσι έπαιξε στην Μπελεντίγιεσι στην Τουρκία. Ο ίδιος αναφέρθηκε στη απόφασή του να έρθει την Ελλάδα, στον κόσμο και στους στόχους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν εύκολη απόφαση το να συνεχίσω στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και να κερδίζω, ειδικά σε ομάδες με παθιασμένο κοινό. Έχω δει κάποια βίντεο με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είναι φανταστικοί. Ήταν αδύνατο να αρνηθώ σε μια τέτοια πρόταση.

Γνώριζα ότι ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τις τρεις τελευταίες σεζόν. Θέλω να πω ότι το τέταρτο έρχεται.

Σέβομαι όλους τους φιλάθλους, σε όλο τον κόσμο, αλλά οι οπαδοί της ομάδας που αγωνίζομαι είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω από κοντά και να έχουμε μια φανταστική χρονιά στο γήπεδο... μαζί!

Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι. Το τρεμπλ στην Ελλάδα και να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά στο Champions League”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ