ΒΟΛΕΪ

VIDEO: Γι' αυτό καθυστέρησε να αρχίσει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

VIDEO: Γι' αυτό καθυστέρησε να αρχίσει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Η παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού στις κερκίδες παρά την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης οδήγησε σε καταγγελία από τον ΠΑΟΚ, που προκάλεσε καθυστέρηση στην έναρξη του ημιτελικού κυπέλλου.

Καθυστέρηση προέκυψε στην έναρξη του 1ου ημιτελικού του Final Four για το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών που φιλοξενείται στη Ρόδο. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ δεν έχουν καταθέσει τα δελτία των παικτών τους, αφού θεωρούν ότι πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού κάθονται οργανωμένοι οπαδοί των "ερυθρολεύκων", παρά τη σχετική απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων που έχει αποφασίσει ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Οι παίκτες των δύο ομάδων συνέχισαν το ζέσταμα αρκετή ώρα μετά από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του αγώνα (17:00), όσο περίμεναν αποτέλεσμα στις διαβουλεύσεις των παραγόντων των συλλόγων, του πρώτου διαιτητή Νώντα Γεροθόδωρου και της αστυνομίας.

Μάλιστα, περίπου ένα τέταρτο μετά από τις 17:00, ο αντιπρόεδρος του "δικεφάλου του βορρά", Κώστας Παϊσιάδης, απείλησε ότι θα πάρει την ομάδα και θα φύγει, αν συνεχιστούν τα υβριστικά συνθήματα από την κερκίδα εναντίον του ΠΑΟΚ.

Μετά από την τοποθέτηση αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο μεταξύ πάγκου και κερκίδας, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πείστηκαν να καταθέσουν τα δελτία και το έκαναν εμπρόθεσμα, στις 17:13, δύο λεπτά πριν από την προθεσμία για να μην ακυρωθεί η ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ