ΒΟΛΕΪ

Φιλίποφ: "Θα τα δώσουμε όλα"

Φιλίποφ: "Θα τα δώσουμε όλα"
INTIME SPORTS

Για νίκη στη Μπούντβα έκανε λόγο ο Ντίμα Φιλίποφ. Το Σάββατο (26/7, 21.00) η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών διεκδικεί το Ευρωπαϊκό Λιγκ.

" Νίκη χρειάζονται κι αυτοί, νίκη χρειαζόμαστε κι εμείς", δήλωσε ο Ντίμα Φιλίποφ λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση της εθνικής ομάδας των ανδρών για το Μαυροβούνιο. Στην πόλη Μπούντβα θα φιλοξενηθεί ο δεύτερος τελικός του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Ο Έλληνας πασαδόρος μίλησε για την ήττα στο τάι μπρέικ από τους Μαυροβούνιους στον Εύοσμο: "Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια σε όλη την ομάδα, σε καμία περίπτωση όμως δεν τα έχουμε παρατήσει. Όλοι πιστεύουμε ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εμείς τον αγώνα, αλλά το 3-2 δεν τους δίνει κανένα πλεονέκτημα. Νίκη χρειάζονται κι αυτοί, νίκη χρειαζόμαστε κι εμείς".

" Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Υπήρχε άγχος, αφού ήταν ο πρώτος τελικός, αλλά αν δεν έχεις άγχος δεν είσαι αθλητής. Απλά το θέμα είναι να το ξεπερνάς και εμείς το κάναμε. Όλα τα λεφτά βέβαια ήταν το δ’ σετ που κρίθηκε στον πόντο, ενώ με πείραξε ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε το τάι μπρέικ. Ότι έγινε, έγινε όμως και τώρα δεν αλλάζει... Ελπίζω ότι και πάλι θα αποδείξουμε ότι παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο παίζουμε ακόμη καλύτερα".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωτήρης Δρίκος ξεκούρασε τον Δημήτρη Τζούριτς, ο κορυφαίος διαγώνιος δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση. Στην 12άδα συμπεριλήφθηκαν οι Φιλίποφ, Αγγελόπουλος, Τζούριτς, Τζιουμάκας, Τακουρίδης, Κανέλλος, Πελεκούδας, Δαλακούρας, Κοκκινάκης, Πρωτοψάλτης, Κουμεντάκης, Εφραιμίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ