ΒΟΛΕΪ

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού

Φιλική νίκη του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ της Λαμίας στον πρώτο φιλικό αγώνα της χρονιάς. Δεν αγωνίστηκαν ο Κώστας Χριστοφιδέλης και ο Γιώργος Στεφάνου.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στο πρώτο του παιχνίδι τη νέα σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 3-0 της Λαμίας σε φιλική αναμέτρηση στο κλειστό του Ρέντη.

Χρόνο συμμετοχής πήραν όλοι οι νεοαποκτηθέντες παίκτες του Ολυμπιακού, εκτός φυσικά από τον Αμερικανό Κάρσον Κλακ. Ο Καζάζης δεν είχε στη διάθεση του τον ανέτοιμο Κώστα Χριστοφιδέλη και τον Γιώργο Στεφάνου που έχει ενοχλήσεις στη μέση.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ (κατέληξε στον Ολυμπιακό με 25-18) με τον πρώην πασαδόρο της Λαμίας, Θάνο Μαρούλη να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει άλλα δυο φιλικά αυτή την εβδομάδα με αντίπαλο τον ΑΟ Κηφισιάς. Το πρώτο την Παρασκευή (19/9) στο Ρέντη το οποίο θα είναι προπονητικό διπλό και το δεύτερο ανοιχτό το Σάββατο (20/9, 17.00) στο ίδιο γήπεδο. Επίσης την επόμενη Τετάρτη (24/9)ο Ολυμπιακός θα παίξει νέο φιλικό με τη Λαμία στο "Χαλκιοπούλειο".

Τα σετ: 25-21, 25-21, 25-16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Στ.Καζάζης): Γιούρισιτς 6, Ντιάσκοφ 9, Κοκκινάκης 10, Τακουρίδης 7, Τζελάτι 9, Προύσαλης 2, Βολουδάκης (λ, 67% υποδοχή), Σωτηρίου 3, Πελεκούδας 4.

ΛΑΜΙΑΣ (Γ.Μέλκας): Ντα Σίλβα 8, Μαδούρας, Χήρας 6, Μακίμπιν, Παπαδόπουλος 7, Καββαδάς 9, Κουτσονίκας (λ, 57% υποδοχή), Καρβούνης, Βλαχόπουλος, Αλεξίου 5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ