ΒΟΛΕΪ

Φεύγει για Σερβία η Εθνική Νεανίδων

Φεύγει για Σερβία η Εθνική Νεανίδων

Η Εθνική Ομάδα Νεανίδων στο βόλεϊ θα αναχωρήσει την Τετάρτη (30/3) για την Σερβία όπου και θα συμμετάσχει στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Μετά από μια εβδομάδα παραμονής στην Σκάλα Λακωνίας, η αποστολή της Εθνικής Νεανίδων αναχώρησε σήμερα το πρωί με αρχικό προορισμό τον αθλητικό κέντρο Ατέρμων στο Κιλκίς, απ’ όπου αύριο (30/3) το πρωί θα ξεκινήσει το ταξίδι για την πόλη Βρίνιατσκα Μπάνια της Σερβίας προκειμένου να συμμετάσχει στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η Εθνική στο διάστημα της παραμονής της στην Σκάλα έδωσε δύο φιλικά με τις ομάδες της Α2 Γυναικών, ΑΣΠ Κόρινθο και Ακρίτα Καλαμάτας χάνοντας στο πρώτο με 3-2 και επικρατώντας στο δεύτερο με 3-0.

"Μπορεί να ήταν λίγες οι μέρες, αλλά δουλέψαμε πολύ καλά κι ήταν από τις ποιοτικότερες προετοιμασίες που έχουμε κάνει. Σ’ αυτό βοήθησαν οι εξαιρετικές συνθήκες που συναντήσαμε και η φοβερή φιλοξενία και γι’ αυτό θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτη, τον πρόεδρο του αθλητικού οργανισμού Παναγιώτης Λυμπέρη καθώς και στη δημοτική σύμβουλο Νίκη Μιχαλούτσου", είπε ο κ. Ανδρεάδης και συμπλήρωσε: "Έχουμε θέματα με παιδιά που είναι 3η Λυκείου ενώ υπάρχει και η μεγάλη απώλεια της αρχηγού της ομάδας Κατερίνας Παπάζογλου, αλλά όλα τα παιδιά δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε την πρόκριση είτε απευθείας για το Ευρωπαϊκό είτε μέσω των μπαράζ των δευτεραθλητών".

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Ανδρεάδης και ο συνεργάτης του Βαγγέλης Σταθόπουλος επέλεξαν για το ταξίδι στη Σερβία τις ακόλουθες αθλήτριες:

Αικατερίνη Βλάχου (ΑΟ Αιγάλεω)

Γεωργία Τσελέπη (ΓΣΚ Ηρακλής)

Μαρία-Ελένη Λύρα (ΓΣΚ Ηρακλής)

Άννα-Λαμπρινή Πήττα (ΑΣ Άρης)

Ελένη Καρακάση (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ευφροσύνη Αλεξάκου (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ασημίνα Νικολογιάννη (ΑΟ Μαρκοπούλου)

Ελένη-Ελπίδα Μιλεντίγιεβιτς (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Αριστέα Τοντάϊ (ΑΕΚ Αθηνών)

Χρυσάνθη Σταματίου (ΑΣ Άρης)

Άλκηστις Καραφουλίδου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού)

Βασιλική-Μαρία Διάλλα (ΕΑ Λαρίσης)

Το πρόγραμμα των αγώνων του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχει ως εξής:

31/3/16, 15.00, Ρουμανία – Ελλάδα

1/4/16, 15.00, Ελλάδα – Λευκορωσία

3/4/16, 20.00, Ελλάδα – Σερβία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ