ΒΟΛΕΪ

"Ευχαριστώ" και κάλεσμα από τον ΠΑΟΚ

"Ευχαριστώ" και κάλεσμα από τον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το ΤΑΑ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και τον κάλεσε να βρεθεί και στους τελικούς. Τα εισιτήρια των αγώνων με τον Ολυμπιακό.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ήταν εξαιρετική και οι άνθρωποι του "δικεφάλου του Βορρά" θέλουν να έχουν ανάλογη υποστήριξη και στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους του πως από αύριο Τρίτη 21/4 μετά τις 14:00 ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για τον πρώτο τελικό της Volleyleague με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Πέμπτη 23/4 στις 20:00 στο PAOK Sports Arena.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται από την Τρίτη 21/4 στο ειδικό σταντ του ΠΑΟΚ στην Πλατεία Αριστοτέλους (Τσιμισκή ) και στο PAOK Sports Arena.

Αναλυτικά τα σημεία πώλησης και οι ώρες:

Τρίτη 21/4

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ 2ΜΜ ΕΩΣ 9ΜΜ

PAOK SPORTS ARENA ΑΠΟ 2ΜΜ ΕΩΣ 9ΜΜ

Τετάρτη 22/4

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ 9ΠΜ ΕΩΣ 9ΜΜ

PAOK SPORTS ARENA ΑΠΟ 9ΠΜ ΕΩΣ 9ΜΜ

ΠΕΜΠΤΗ 23/4

ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ 9ΠΜ ΕΩΣ 3ΜΜ

PAOK SPORTS ARENA ΑΠΟ 9ΠΜ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ"

Συνάντηση με τους συνδέσμους

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "O Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου και ο Αντιπρόεδρος του ΑΣ Δημοκράτης Παπαδόπουλος λόγω και της κρισιμότητας του ματς με τον Ολυμπιακό καλούν τους εκπροσώπους των Συνδέσμων σε έκτακτη σύσκεψη την Τρίτη 21/4 και ώρα 20:00".

Το ευχαριστώ στον κόσμο

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον Υπέροχο ΛΑΟ του για τη μαζική παρουσία του στο PAOK Sports Arena , σπάζοντας ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα πρωταθλήματος στην Ελλάδα.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα και παρέδωσαν μαθήματα στο πανελλήνιο με την άψογη συμπεριφορά τους.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν ο 7ος και ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας μας δίνοντας πνοή στους αθλητές μας για τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Πέμπτη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ