ΒΟΛΕΪ

Εύκολη πρόκριση για τον Ολυμπιακό

Εύκολη πρόκριση για τον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Με συνοπτικές διαδικασίες ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του CEV Cup αφού επικράτησε και στο δεύτερο ματς επί της Πάρνου με 3-0 σετ.

Αντίσταση μόνο για ένα σετ συνάντησε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Πάρνου. Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο ματς για τέσσερα αποτελέσματα, αλλά έδειξαν ότι δεν είχαν όρεξη για να μπουν σε περιπέτειες και τελείωσαν το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες σε 79 λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι το πάλεψαν ιδιαίτερα στο πρώτο σετ, προηγήθηκαν από το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ και μετά, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή με τον Τσουκ να κάνει το 25-23.

Από εκεί και έπειτα το ματς έγινε τυπική διαδικασία. Οι παίκτες της Πάρνου παρά το γεγονός ότι ακόμα ήταν ζωντανοί για την υπόθεση πρόκριση έδειχναν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω και έτσι φυσιολογικά ήρθε το 2-0 (25-17).

Στη συνέχεια με την πρόκριση στο τσεπάκι του ο Πιάτσα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες με τον Ολυμπιακό να φτάνει εύκολα στη νίκη με 3-0.

"Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά ήταν σημαντικό να προκριθούμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τις αδυναμίες μας και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές. Μετά το πρώτο σετ ήμασταν περισσότερο σίγουροι, πιο δυνατοί. Στο τέλος θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Είμαστε νέα ομάδα και κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν μας ενδιαφέρει να γίνουμε ομάδα του ενός σταρ, αλλά όλοι οι παίκτες να δουλεύουν για το σύνολο", τόνισε ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού, κ. Πιάτσα.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Πάρνου 3-0

Τα σετ: 25-23, 25-17, 25-15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ