ΒΟΛΕΪ

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για να γράψει ιστορία και να περάσει στον τελικό!

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για να γράψει ιστορία και να περάσει στον τελικό!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Γενισέι Κράσνογιαρσκ (2/4, 13:00, LIVE στο Sport24.gr) στον δεύτερο ημιτελικό με στόχο να υπερασπιστεί την τεράστια νίκη με 3-1 σετ στο Ρέντη και να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup.

Επί ρωσικού εδάφους, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού για τον ιστορικό δεύτερο ημιτελικό με την Γενισέι Κράσνογιαρσκ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ισχυρή αντίπαλό του σήμερα (2/4) στις 13:00 ( LIVE στο Sport24.gr) με στόχο να υπερασπιστεί την τεράστια νίκη με 3-1 σετ στο Ρέντη και να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό του CEV Challenge Cup.

Στον Ολυμπιακό αρκούν δυο σετ για να πετύχει τον μεγάλο στόχο του και να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του τμήματος, στην οποία με την φετινή μεγάλη πορεία έχει προσθέσει ιστορικές στιγμές θριάμβου!

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκίνησε με την «αποκαθήλωση» της κατόχου του τίτλου C.S.M. Βουκουρεστίου, την οποία ο Ολυμπιακός απέκλεισε χωρίς να χάσει σετ, με δυο νίκες με 3-0 σετ, πρώτα στο Ρέντη και στη συνέχεια στη Ρουμανία.

Ακολούθησε η εντυπωσιακή νίκη μέσα στην Τουρκία κόντρα στην πανίσχυρη Τσανάκαλε με 3-2 σετ και το ντουμπλάρισμα των νικών με το ίδιο σκορ στο Ρέντη για την πρόκριση στην προημιτελική φάση. Εκεί, αντιμετώπισε την επικίνδυνη Αστερίξ Μπέβερεν. Στο πρώτο ματς στο Βέλγιο, οι "ερυθρόλευκες" διεύρυναν την νικηφόρα πορεία τους, επικράτησαν με 3-2 και έβαλαν τις βάσεις για πρόκριση στους "4". Στον δεύτερο αγώνα της 8ης Μαρτίου στο γεμάτο Ρέντη ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τον θρίαμβο της πρόκρισης στον ημιτελικό μετά την νίκη με 3-1 σετ κόντρα στην Αστερίξ!

Και πλέον βρίσκεται μια "ανάσα" από τον μεγάλο τελικό, έχοντας ως παρακαταθήκη τις τρεις σημαντικές προκρίσεις και τις 7 νίκες σε ισάριθμα ματς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τελευταία αυτή της προηγούμενης Τετάρτης στο κατάμεστο Ρέντη, κόντρα στην Γενισέι Κρασνογιάρσκ.

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: "Βρισκόμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε το προβάδισμα που αποκτήσαμε από το πρώτο ματς. Ωστόσο δεν θα πρέπει να σταθούμε στο τι συνέβη στο Ρέντη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι να πιάσουμε πολύ καλή απόδοση και να αποφύγουμε τα πολλά λάθη που σε τέτοιο επίπεδο κοστίζουν ακριβά. Είμαστε έτοιμοι για αυτή την πρόκληση και περιμένω από την ομάδα μου να συνεχίσει την καλή πορεία που μας έχει φέρει μέχρι εδώ, ένα βήμα από τον ευρωπαϊκό τελικό".

Στέλλα Χριστοδούλου: "Με τη νίκη μας στο Ρέντη κάναμε ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό . Από εκεί κ πέρα γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι μια δυνατή ομάδα και έμπειρη. Θέλουμε να μπούμε και να διεκδικήσουμε τη νίκη για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό".

Τζίνα Λαμπρούση: "Το πρώτο βήμα της ημιτελικής φάσης το πραγματοποιήσαμε μέσα στο Ρέντη, μαζί με τον κόσμο μας. Θέλουμε πολύ να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να το πετύχουμε. Αντιμετωπίζουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι η Γενισέι που σίγουρα μέσα στην έδρα της θα παίξει πολύ καλύτερα. Ωστόσο και εμείς έχουμε έρθει εδώ για να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας. Θέλουμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε διαγράψει φέτος στο Challenge Cup και να αγωνιστούμε για πρώτη φορά σε ένα ευρωπαϊκό τελικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ