ΒΟΛΕΪ

Έτοιμος για πρόκριση στους "16" ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για πρόκριση στους "16" ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τετάρτη (18/11, 20:30) στο Ρέντη την Παρνού στον επαναληπτικό του CEV Cup. Στον πρώτο αγώνα η ομάδα του Ρομπέρτο Πιάτσα είχε επικρατήσει με 3-1 σετ. Τι είπε ο προπονητής των Πειραιωτών.

Έτοιμος για να "σφραγίσει" το εισιτήριο της πρόκρισης στους "16" του CEV Cup είναι ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Παρνού στον επαναληπτικό της νίκης στην Εσθονία με 3-1 σετ. Η ομάδα του Πειραιά, φιλοξενεί τους Εσθονούς την Τετάρτη στο Ρέντη (20:30, OTE sport8 HD) με στόχο να διασφαλίσει το πλεονέκτημα που απέκτησε από το πρώτο παιχνίδι.

Σε περίπτωση πρόκρισης, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Φάτρα Ζλιν (Τσεχία) - Κραϊόβα (Ρουμανία), με τους Ρουμάνους να έχουν τον προβάδισμα, αφού έχουν επικρατήσει με 3-0 σετ στο πρώτο ματς στην Τσεχία.

Πιάτσα: "Θα κριθεί στο σερβίς και την υποδοχή"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Πιάτσα, ενόψει της αναμέτρησης με την Παρνού δήλωσε στο osfp.gr: "Θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο ματς, δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν και είναι έτοιμοι να κάνουν ένα καλό παιχνίδι. Ξέρω ότι είναι μια νέα ομάδα χωρίς μεγάλη εμπειρία αλλά και η ομάδα μας δεν διαφέρει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι θα μας πιέσουν πολύ στο σερβίς και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να λύσουμε το πρόβλημα στην υποδοχή.

Κατά τη γνώμη μου ο αγώνας αύριο θα κριθεί στα σερβίς και την υποδοχή. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί επαναλαμβάνω ότι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και το μόνο που μπορούν να παίξουν είναι καλύτερα. Για αυτό το λόγο η ομάδα μας πρέπει να είναι πραγματικά δυνατή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ