ΒΟΛΕΪ

Ετοιμάζει μεταγραφική αντεπίθεση ο Φοίνικας

Ετοιμάζει μεταγραφική αντεπίθεση ο Φοίνικας
INTIME SPORTS

Ο Φοίνικας Σύρου ετοιμάζει την αντεπίθεση του έχοντας στο στόχαστρο του τους Καλμαζίδη, Κουρνέτα, Χριστοφιδέλη και Στεφάνου.

Την ερχόμενη Κυριακή (28/6) διεξάγονται οι εκλογές του Φοίνικα Σύρου, ωστόσο οι άνθρωποι του τμήματος βόλεϊ τρέχουν τις εξελίξεις για τη στελέχωση της ομάδας της επόμενης περιόδου. Ήδη, οι επαφές έχουν ξεκινήσει με τους υποψήφιους και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε και ανακοινώσεις.

Οι άνθρωποι του Φοίνικα Σύρου έχουν ρίξει το βάρος τους στην ελληνική αγορά και "χτυπούν" όλους τους έμπειρους παίκτες, ενώ ήδη έχουν εκφράσει και το ενδιαφέρον τους για τον Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο Έλληνας προπονητής τελείωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και παρά την κατάκτηση του νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία του "δικεφάλου του Βορρά" θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλες πολιτείες. Εάν θα ανοίξει τα πανιά του και θα αναλάβει το τιμόνι του "πειρατικού" θα το δούμε τις επόμενες ημέρες.

Την ίδια ώρα στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας υπάρχουν παίκτες οι οποίοι σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Πρώτος στόχος είναι ο Βασίλης Κουρνέτας που γνωρίζει και τα κατατόπια και απέδειξε ότι συνεχίζει στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι άλλοι που βρίσκονται στη σχετική λίστα είναι ο Κώστας Χριστοφιδέλης και ο Γιώργος Στεφάνου. Οι δύο έμπειροι αθλητές έμειναν χωρίς ομάδα αφού στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζονταν και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους με τη Σύρο να τους περιμένει με ανοικτές αγκάλες.

Το τι θα γίνει σε αυτές τις επαφές θα το μάθουμε την αμέσως επόμενη εβδομάδα η οποία αναμένεται θερμή για τους Συριανούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ