ΒΟΛΕΪ

Έσμιξαν ξανά μετά από δέκα χρόνια

Έσμιξαν ξανά μετά από δέκα χρόνια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ερνάντο Γκόμες υποδέχτηκε τον Ντάντε Άμαραλ στον ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε τη χαρά του που θα αγωνιστούν μαζί έπειτα από δέκα χρόνια.

Την διετία 2005-07 ο Ερνάντο Γκόμες και ο Ντάντε Άμαραλ ήταν τα μεγάλα "όπλα" του Παναθηναϊκού σε μία εξαιρετική ομάδα που είχε δημιουργήσει ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος. Κατά τη διάρκεια της κοινής τους παρουσίας κατέκτησαν ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ, ενώ έφτασαν μέχρι το Final 4 του Top Teams Cup της Μαγιόρκα.

Φέτος, μετά από μία δεκαετία θα είναι και πάλι συμπαίκτες αφού θα αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, ο "Χάρη" έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Ντάντε στο "δικέφαλο του Βορρά". Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν και τις καθιερωμένες "selfie" στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, ενώ αργότερα έφαγαν μαζί με τον Ανδρέα Ανδρεάδη σε μαγαζί χορηγού της ομάδας.

Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι και με τον Ανδρεάδη ήταν συμπαίκτες τη συγκεκριμένη, ενώ στον Παναθηναϊκό ήταν και ο Νίκος Σμαραγδής τη σεζόν 2005-06.

Δείτε τη σχετική ομαδική φωτογραφία της σεζόν 2005-06 του Παναθηναϊκού

Έσμιξαν ξανά μετά από δέκα χρόνια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αλλά και τις "selfie των Ντάντε και Γκόμες.

New dressing room

A photo posted by Harry Gomez (@harrygomez11) on

Welcome @dantevolei18 to our family @paokvolley one more time time together all the best wishes to you bro

A photo posted by Harry Gomez (@harrygomez11) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ