ΒΟΛΕΪ

Επιστροφή Φιλίποφ στον Ολυμπιακό

Επιστροφή Φιλίποφ στον Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Ο Ντίμα Φιλίποφ είναι και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Δεν άντεξε τελικά αρκετό καιρό μακριά από τον Ολυμπιακό ο Ντίμα Φιλίποφ. Ο 24χρονος πασαδόρος όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό επιστρέφει στα γνώριμα λημέρια του στους Ρέντη όπου και θα βρίσκεται πιθανότατα τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Φιλίποφ είχε αγωνιστεί στους ερυθρόλευκους την τριετία 2010-13 και είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων, ισάριθμων Κυπέλλων και ενός Λιγκ Καπ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ντίμα Φιλίποφ. Ο διεθνής πασαδόρος που επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Ο Ντίμα Φιλίποφ γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1990 στο Λουγκάνσκ της Ουκρανίας έχει ύψος 1.98, είναι βασικός πασαδόρος της Εθνικής Ελλάδος και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Πολωνική Γιαστρέμπσκι.

Η δήλωση του Ντίμα Φιλίποφ στο επίσημο site του Ολυμπιακού (www.osfp.gr): «Πρώτα από όλα νιώθω τον Ολυμπιακό σαν την οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου. Έζησα τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου στον Ολυμπιακό και ελπίζω και είμαι σίγουρος ότι θα τις ξαναζήσουμε όλοι μαζί. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κ. Πιάτσα με τον οποίο είχαμε άψογη συνεργασία στην Πολωνία. Τέλος όσον αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού, θέλω να επισημάνω ότι τα χρόνια που δεν ήμουν στην ομάδα ένιωθα την ζεστασιά του και ανυπομονούσα να ξανανιώσω την ατμόσφαιρα στο Ρέντη! Σας χρειαζόμαστε!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ