ΒΟΛΕΪ

Επιστρέφει στη Ναρμπόν ο Προύσαλης

Επιστρέφει στη Ναρμπόν ο Προύσαλης

Ο Κώστας Προύσαλης αναμένεται να επιστρέψει στη Γαλλία και τη Ναρμπόν μετά το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό. Για συμφωνία δύο ετών γράφουν οι Γάλλοι.

Δίχως αμφιβολία η επιστροφή του Κώστα Προύσαλη στη χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού δεν στέφθηκε από την επιτυχία που θα ήθελαν και οι δύο πλευρές. Έτσι, ο 34χρονος πασαδόρος δεν αναμένεται να παραμείνει στου Ρέντη και την επόμενη περίοδο παρά το γεγονός ότι πέρσι το καλοκαίρι είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Προύσαλης αναμένεται να επιστρέψει στη Γαλλία και στην ομάδα που έπαιζε πριν φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι, ο έμπειρος πασαδόρος έχει έρθει σε συμφωνία με τη Ναρμπόν τη φανέλα της οποίας φόρεσε τη διετία 2012-14. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Προύσαλης έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας για συμβόλαιο δύο ετών.

Την ίδια ώρα αναμένεται και το τυπικό σκέλος του διαζυγίου του με τον Ολυμπιακό το οποίο θα έρθει με την επίσημη ανακοίνωση των ερυθρόλευκων.

Στο βάθος Φιλίποφ και το κεφάλαιο προπονητής

Η απομάκρυνση του Προύσαλη αδειάζει μία ακόμα θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και έτσι οι ερυθρόλευκοι μεταξύ άλλων καλούνται να βρουν τον βασικό τους πασαδόρο. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Ντίμα Φιλίποφ ο οποίος ήδη έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πολλά πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μόλις ολοκληρωθεί η αναζήτηση του νέου προπονητή. Το ραντεβού ανάμεσα στον Δημήτρη Καζάζη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, δεν έγινε την Παρασκευή και αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες (Κυριακή ή Δευτέρα).

Οι πιθανότητες παραμονής του στον πάγκο είναι λίγες με τους ερυθρόλευκους να έχουν ήδη εξετάσει διάφορες περιπτώσεις από το εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ