ΒΟΛΕΪ

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Κοσμά και ο Καμπερίδης

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό η Κοσμά και ο Καμπερίδης

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τη Σοφία Κοσμά και τον Κυριάκο Καμπερίδη για το τμήμα βόλεϊ των γυναικών. Ποιες ακολουθούν ανακοινώσεις ακολουθούν.

Η ώρα των ανακοινώσεων έφτασε και για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη εδώ και αρκετό καιρό έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με προπονητή όσο και με αρκετές παίκτριες και τώρα προχωρά στις ανακοινώσεις.

Οι δύο πρώτες αφορούν τον Κυριάκο Καμπερίδη, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας και η δεύτερη την ακραία Σοφία Κοσμά.

Από εδώ και πέρα αναμένονται οι επόμενες ανακοινώσεις που αφορούν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τις Ρόγκα, Λαμπρινίδου, Οικονομίδου, Κουντουρά, Τσιάκουλα και Κελεσίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τη Σοφία Κοσμά: "Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με την 25χρονη διεθνή ακραία Σοφία Κοσμά που θα ενισχύσει την προσπάθεια του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου μας για τη σεζόν 2018-19!

Η αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της στα γραφεία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Superfoods, παρουσία του αντιπροέδρου του Συλλόγου κ. Στέφανου Αυγουλέα.

Η Σοφία Κοσμα ξεκίνησε την καριέρα της στον Ηρακλή Κηφισιάς και εν συνεχεία αγωνίστηκε κατά σειρά στις εξής ομάδες: Μαρκόπουλο (2007-09 και 2010-11), Κερατέα (2009-10), Ολυμπιακό (2011-14), ΑΕΚ (2015-16) και Ηρακλή Κηφισιάς (2016-18). Επιπλέον ήταν στέλεχος της Εθνικής ομάδας beach volley.

Στις πρώτες δηλώσεις της στο panathinaikos 1908.gr τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που ήρθα στον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που έχει αναλάβει η οικογένεια Γιαννακόπουλου που όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, εγώ και οι συμπαίκτριες μου θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει, εκεί που αρμόζει στην ιστορία του».

Ανακοίνωση συνεργασίας με τον Κυριάκο Καμπερίδη: "Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου την περασμένη σεζόν οδήγησε τον Παφιακό στην κατάκτηση του κυπριακού πρωταθλήματος στους άνδρες.

Σε ότι αφορά το βιογραφικό του, έχει καθίσει στον πάγκο στις εξής ομάδες: Ορφέας Ηλιούπολης, Ηρακλής (άνδρες) Ανόρθωση Κύπρου (άνδρες), Αίαντας Ευόσμου (γυναίκες), ΧΑΝΘ, Ένωση Βύρωνα, ΑΕΚ(άνδρες), Εαρινός Θεσσαλονίκης, Μέγας Αλέξανδρος, Άρτεμις Κορυδαλλού, Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ συνεργάτης του Γερμανού Ντίκμαν, Σαρωνικός, Ολυμπιακός (άνδρες) συνεργάτης του Γ. Καλμαζίδη, Ολυμπιακός (γυναίκες), Εθνική γυναικών και Εθνική Κορασίδων.

Ακόμα έχει δουλέψει στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή, του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο νέος κόουτς του Παναθηναϊκού δήλωσε στo panathinaikos1908.gr: "Έχουμε να κάνουμε τρεις βασικές δουλείες. Η πρώτη είναι να επαναφέρουμε την ομάδα στην Α1 , η δεύτερη να ετοιμάσουμε την ομάδα ώστε στην Α1 να είμαστε ανταγωνιστικοί για τον τίτλο και η τρίτη δουλειά να αναδιοργανώσουμε τις ακαδημίες ώστε να λειτουργούν καλύτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ