ΒΟΛΕΪ

Επίσημο: Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Χριστοφιδέλης

2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÑÁÂÅÍÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
2018 CEV VOLLEYBALL CHALLENGE CUP / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÑÁÂÅÍÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για έναν ακόμη χρόνο θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πειραιά.

Παίκτης του Ολυμπιακού θα μείνει για έναν ακόμη χρόνο ο Κώστας Χριστοφιδέλης, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον πρωταθλητή Ελλάδας. Ο ίδιος ανέφερε πως στόχος είναι η κορυφή και το να πρωταγωνιστήσουν ξανά οι "ερυθρόλευκοι" την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο 41χρονος διάγει την τρίτη του θητεία στο λιμάνι (1995-2009, 2012-15 και 2017 ως σήμερα) και θα κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας Κώστα Χριστοφιδέλη, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Xριστοφιδέλης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συμμετέχω για άλλη μια χρονιά σε αυτή την ομάδα, σε μια σεζόν που θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό. Όπως φαίνεται και από τις κινήσεις που έχουν γίνει ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει για μια ακόμη σεζόν μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι η κορυφή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ