ΒΟΛΕΪ

Επική πρόκριση του Ολυμπιακού!

Επική πρόκριση του Ολυμπιακού!
INTIME SPORTS

Μία από τις σπουδαιότερες νίκες της ιστορίας της πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που επικράτησε με 3-0 της Γάνδης μέσα στο Βέλγιο, ισοφαρίζοντας την ήττα του πρώτου αγώνα. Πήραν την πρόκριση στο χρυσό σετ οι "ερυθρόλευκες"!

Με ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης ταξίδεψε στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός, μετά το 0-3 της Γάνδης στο "Μελίνα Μερκούρη", αλλά τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη πέτυχαν αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο. Όχι μόνο νίκησαν με 3-0 τις Βελγίδες, αλλά κατέκτησαν και το χρυσό σετ. Και όλα αυτά με χαρακτηριστική ευκολία!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των Βέσοβιτς και Μποσκάτσι, ενώ πολύ καλά μοίρασε το παιχνίδι και η εορτάζουσα Στέλλα Χριστοδούλου. Έτσι, οι "ερυθρόλευκες" πήραν το εισιτήριο για τις "16" του CEV Cup, όπου θα αντιμετωπίσουν την πανίσχυρη Γαλατάσαραϊ.

Τα σετ: 19-25, 21-25, 18-25

Χρυσό σετ: 7-15

ΓΑΝΔΗ (Ντε Ενό): Γκόλιατ 13, Ντιβού 3, Βιλουγκμπί 7, Ντε Βάλκενερ 8, Βέρχουλστ 4, Γκόμανς 9, Λεμέ (λ - 38%) / Φλαμάν 2, Βαν Κλέμπουτε 1, Βαν ντερ Σίχελ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Γιώτα 11, Κωνσταντινίδου 7, Βέσοβιτς 15, Μπραμπόροβα 11, Χριστοδούλου 6, Μποσκάτσι 17, Κονόμι (λ - 47%) / Βλαχάκη 1, Κοκκινάκη, Τέζα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ