ΒΟΛΕΪ

Επέστρεψε η Έλενα Χριστοδούλου

Επέστρεψε η Έλενα Χριστοδούλου
INTIME SPORTS

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Αστέρα Αγίου Δημητρίου ανακοίνωσε την απόκτηση της Έλενας Χριστοδούλου η οποία επιστρέφει στα γήπεδα μετά από δύο χρόνια.

Δύο χρόνια άντεξε μακριά από το αγαπημένο της βόλεϊ η Έλενα Χριστοδούλου. Η 26χρονη διαγώνια θα ενισχύσει την επόμενη περίοδο τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου στη μάχη του για την άνοδο στην Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η διοίκηση του Αστέρα Αγίου Δημητρίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Έλενα Χριστοδούλου.

Η Έλενα Χριστοδούλου γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Βύρωνα από μικρή ηλικία και μετά πήρε μεταγραφή στον Κτησιφών Παιανίας όπου και αγωνίστηκε για 2 χρόνια. Αμέσως μετά έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα της πηγαίνοντας στον Παναθηναϊκό με τον οποίο κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο Ελλάδος. Το 2012 και σε ηλικία μόλις 24 ετών χρίζεται αρχηγός των πράσινων, ενώ παράλληλα αποτελούσε μέλος της Εθνικής ομάδας των Γυναικών. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου αποφάσισε για προσωπικούς της λόγους να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Έλενα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένη, τονίζοντας τα εξής:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που επιστρέφω στα γήπεδα, σε μια ομάδα οργανωμένη όπως ο Αστέρας. Στόχος μου είναι να βρω και πάλι τους ρυθμούς μου, ύστερα από 2 σεζόν που απείχα από το χώρο, να κάνω ένα καλό πρωτάθλημα και να βοηθήσω την ομάδα μου στο μέγιστο βαθμό για να επιτύχει τον φετινό της στόχο, που είναι η άνοδος στην Α1 κατηγορία. Επέλεξα να αγωνιστώ σε μια ομάδα της Α2 που έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει, ώστε να είναι και πιο ομαλή η επάνοδός μου. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να επιτύχουμε τον στόχο μας, που είναι τόσο ομαδικός όσο και προσωπικός»

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ