ΒΟΛΕΪ

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό η Ρόγκα

Επέστρεψε στον Παναθηναϊκό η Ρόγκα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Πέννυ Ρόγκα ανήκει και πάλι στο δυναμικό του Παναθηναϊκού, αφού η 31χρονη λίμπερο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ των πράσινων.

Μόνο ένα χρόνο έμεινε μακριά από τον Παναθηναϊκό η Πέννυ Ρόγκα. Η 31χρονη λίμπερο επιστρέφει και πάλι στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ των πράσινων για να συμβάλει στην επάνοδό της στη Volley League.

Η Ρόγκα είχε συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη και το απόγευμα της Πέμπτης υπέγραψε το συμβόλαιο της.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωσή της από τον Παναθηναϊκό. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί τις αμέσως επόμενες ημέρες και με τις υπόλοιπες παίκτριες που έχουν συμφωνήσει ώστε να υπάρχει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για το ρόστερ της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύνολο, αφού πέρα από την Ρόγκα, έχουν συμφωνήσει παίκτριες όπως η Σοφία Κοσμά, η Μαρία Οικονομίδου και η Έλενα Κουντουρά. Επιπρόσθετα, έχουν αποκτηθεί αθλήτριες που αποτελούν επένδυση για το μέλλον όπως η Στέλλα Τσιάκουλα, η Ιλιόνη Κελεσίδη, καθώς και οι Ιωάννα και Αθηνά Βογιατζόγλου.

Παράλληλα, αναμένεται σύντομα να αποκτηθούν και άλλες αθλήτριες με την ομάδα να έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο της στη Volley Legue.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ