ΒΟΛΕΪ

Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Φράγκος

VOLLEY LEAGUE / 5ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
VOLLEY LEAGUE / 5ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Φράγκος επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού η οποία έχει σχεδόν έτοιμο το ρόστερ της για την επόμενη περίοδο. Ανανέωσε ο Στιβαχτής.

Η δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν είναι ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Ανδρέα Φράγκο ο οποίος μετά από έναν χρόνο επιστρέφει για δεύτερη φορά στους ερυθρόλευκους.

Ο 29χρονος Έλληνας ακραίος ξεκίνησε από τον Πανελλήνιο, το 2010 πήγε στην Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα , το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ, και μετά λόγω οικονομικής κρίσης μετακόμισε στη Λατίνα για 3 χρόναια.

Ακολούθως πήγε το 2014 στην ιρανική Βατίν Βαραμίν ,το 2015 στη γαλλική Ναρμπόν, το 2016 επέστρεψε στον Ολυμπιακό και πέρυσι αγωνίσθηκε στην κορεατική Hundai Sky Walkers. Ο Φράγκος μαζί με τον Κουμεντάκη αναμένεται να είναι οι παίκτες που θα μοιραστούν τη θέση του δεύτερου ακραίου και θα πλαισιώνουν τον Ραουβέρντινκ.

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΣΤΙΒΑΧΤΗΣ, ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ

Επιπρόσθετα ο Ολυμπιακός ανανέωσε το συμβόλαιο του Κώστα Στιβαχτή. Ο Έλληνας πασαδόρος θα προσφέρει για μία ακόμα χρονιά τις υπηρεσίας του στους ερυθρόλευκους. Πλέον, μόνο η θέση του βασικού διαγώνιου έχει απομείνει στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για να ολοκληρώσει το ρόστερ της για την επόμενη σεζόν με τον Σμιτ να είναι το μεγάλο φαβορί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr: "Είναι μεγάλη τιμή που μένω για άλλη μια χρονιά στο σύλλογο, μετά από την επιτυχημένη περσινή σεζόν όπου επιστρέψουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και συμμετείχαμε στον τελικό του Τσαλεντζ Κάπ. Εύχομαι εκτός από την υγεία που είναι το κύριο για όλους τους αθλητές να καταφέρουμε και την επόμενη σεζόν να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος και σίγουρα είναι συνυφασμένοι με τους δικούς μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ