ΒΟΛΕΪ

Επέστρεψε στην Ματσεράτα ο Μίλκοβιτς

Επέστρεψε στην Ματσεράτα ο Μίλκοβιτς

Στην Ματσεράτα θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σέρβος διαγώνιος, Ιβάν Μίλκοβιτς και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ιταλική ομάδα.

Τελικά το ρητό που λέει πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του Ιβάν Μίλκοβιτς. Ο Σέρβος διαγώνιος πριν από λίγο καιρό είχε πάρει ιταλική υπηκοότητα και τα σενάρια είχαν φουντώσει σχετικά με ενδεχόμενη επιστροφή του στο Καμπιονάτο.

Τελικά, η είδηση δεν άργησε να έρθει με τον πλέον επίσημο τρόπο. Ο Ιβάν Μίλκοβιτς σε δηλώσεις του τόνισε πως επιστρέφει στην Ματσεράτα τη φανέλα της οποία φόρεσε για μία επταετία.

Ο "Ιβάν ο τρομερός" ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο και η επιθυμία του έγινε πράξη. "Θα παίξω για δύο χρόνια τουλάχιστον. Συμφωνήσαμε πολύ γρήγορα γιατί στην ομάδα ξέρουν τι σημαίνει το όνομα του για το κλαμπ, την πόλη, την ευρύτερη περιοχή γενικότερα, αλλά και τους χορηγούς.

Από την άλλη ξέρω κι εγώ πολύ καλά τι να περιμένω από την ομάδα αλλά και τους ανθρώπους της. Η επιθυμία μου ήταν να αγωνιστώ σε μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες και νομίζω ότι με την εμπειρία και την γνώση μπορώ να συνεισφέρω σ’ αυτή την προσπάθεια" τόνισε στο worldofvolleyball..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ