ΒΟΛΕΪ

Επέστρεψε στην ΑΕΚ η Τοτσίδου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Σία Τοτσίδου όπως ήταν αναμενόμενο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα φορέσει μετά από τέσσερα χρόνια την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Παίκτρια της ΑΕΚ είναι και με τη "βούλα" η Σία Τοτσίδου. Η 29χρονη ακραία είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τους κιτρινόμαυρους και την Τρίτη (03/07) έβαλε την υπογραφή της στο νέο της συμβόλαιο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Τοτσίδου επιστρέφει στην ΑΕΚ μετά από τη διετία 2012-14. Έκτοτε φόρεσε τη φανέλα του Πανναξιακού για τρία χρόνια, ενώ πέρσι έπαιξε στην Ηλιούπολη την οποία βοήθησε σημαντικά για να παραμείνει άνετα στη Volley League.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς ακραίας Σίας Τοτσίδου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών. Η Σία είναι 29 ετών, έχει ύψος 1.78 και την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στην Ηλιούπολη.

Η Σία υπέγραψε το συμβόλαιό της μετά την επιστροφή της από τους Μεσογειακούς Αγώνες που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την Εθνική Ομάδα, παρουσία του Προέδρου Αλέξη Αλεξίου, του Συμβούλου Λευτέρη Αρχόντη και του Εφόρου Νίκου Παναγιωτίδη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ