ΒΟΛΕΪ

Επέστρεψε και ο Δεληπρίμης στον Ολυμπιακό

Επέστρεψε και ο Δεληπρίμης στον Ολυμπιακό

Την απόκτηση του 25χρονου ακραίου Νίκου Δεληπρίμη ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.

Τον δέκατο παίκτη στο ρόστερ του για την επόμενη περίοδο ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Μετά την παραμονή των Κοκκινάκη και Σφενδυλάκη και τις μεταγραφές των Φιλίποφ, Στιβαχτή, Σουλτανόπουλου, Παπαδόπουλου, Ταμπουρατζή, Γκούζντα και Σάκκογλου οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νίκου Δεληπρίμη.

Ο νεαρός ακραίος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του συλλόγου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Κηφισιά (2008-10 και 2011-13), τον Μίλωνα (2010-11), τον Οδυσσέα Αμαρουσίου (2013-14) και τον ΣΦΠ Χανίων (2014-15),

Έτσι, το ρόστερ του Ολυμπιακού σε ό,τι αφορά τους Έλληνες ολοκληρώθηκε εκτός απροόπτου με τη συγκεκριμένη μεταγραφή και απομένουν οι τέσσερις κινήσεις των ξένων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Νίκο Δεληπρίμη. Ο 25χρονος ακραίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1 χρόνο και επιστρέφει στο σύλλογο μας στον οποίο αγωνιζόταν από το 2000 μέχρι το 2007.

Η δήλωσή του Νίκου Δεληπρίμη στο επίσημο site του Ολυμπιακου (www.osfp.gr): «Έχω μεγαλώσει και έχω γαλουχηθεί στον Ολυμπιακό. Προέρχομαι από τα σπλάχνα του συλλόγου. Έχω δει και ζήσει εικόνες μέσα από την αντρική ομάδα τις οποίες πάντα θαύμαζα. Χαίρομαι πραγματικά που γυρίζω πίσω στην ομάδα την οποία θαύμασα και λάτρεψα από μικρός. Είμαι έτοιμος για την νέα πρόκληση και ελπίζω με την προσπάθεια και τη βοήθεια μου να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση των εγχώριων τίτλων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ