ΒΟΛΕΪ

Επέλεξαν νούμερα οι άνδρες και οι γυναίκες στο βόλεϊ του Ολυμπιακού

Επέλεξαν νούμερα οι άνδρες και οι γυναίκες στο βόλεϊ του Ολυμπιακού
βόλεϊ μπάλα

Τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες τους για την νέα αγωνιστική σεζόν επέλεξαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Στο βόλεϊ ανδρών τα τρία σίγουρα νούμερα για φέτος ήταν από την αρχή το 9 του Μενέλαου Κοκκινάκη, το 18 του Γιώργου Σφενδυλάκη, που είναι οι μόνοι που συνεχίζουν από το περσινό ρόστερ και φυσικά το αγαπημένο 7 του Ντίμα Φιλίποφ το οποίο είχε και στην προηγούμενη θητεία του στο Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, ο Χάρης Σακόγλου επέλεξε το 1, ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος το 4, ο Κώστας Στιβαχτής το 5, ο Χερμανς το 8, ο Μπόζιτναρ Τσούκ το 10, ο Κόνραντ Γκούζντα το 11, το Χρήστος Παπαδόπουλος το 12, ο Μάρκος Γαλιώτος το 14, ο Νίκος Δεληπρίμης το 15, ο Κώστας Ταμπουρατζής το 17 και τέλος ο Αντρέι Σπίνου το 19.

Στις γυναίκες δεν υπήρχαν τόσο μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ, ως εκ τούτου δεν υπάρχουν και μεγάλες αλλαγές στα νούμερα στις φανέλες. Όλες οι αθλήτριες που ήταν και πέρσι στην ομάδα συνεχίζουν με τα ίδια νούμερα. Η Κατερίνα Γιώτα με το 1, η Μανωλίνα Κωνσταντίνου με το 2, η Τζίνα Λαμπρούση με το 7, η Κωνσταντίνα Βλαχάκη με το 9, η Αρέτα Κονόμι με το 10, η Ειρήνη Κοκκινάκη με το 12, η Στέλλα Χριστοδούλου με το 14 και η Αρετή Τέζα με το 16.

Η Μελίνα Εμμανουηλίδου επέλεξε το νούμερο 18, η Άνα Λαζάρεβιτς το 4, η Ναντζέγια Μαλασάι το 6 και η Γκαμπριέλα Τσβετάνοβα το 19. Αριθμούς επέλεξαν και οι 4 αθλήτριες που προωθήθηκαν από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Η Αφροδίτη Γιώτα επέλεξε το 3, η Όλγα Ζαμπάτη το 5, η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς το 8 και η Κατερίνα Πάντου το 11.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ