ΒΟΛΕΪ

Ένταση στου Ρέντη, αναμένεται τιμωρία για τον Ολυμπιακό

Ένταση στου Ρέντη, αναμένεται τιμωρία για τον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αρκετή ένταση είχε το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με αρκετά αντικείμενα να πέφτουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αναμένεται τιμωρία των ερυθρόλευκων.

Στο πρώτο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ είχαμε ένταση ανάμεσα στον Φιλίποφ και τον Χιμένες. Αυτή τη φορά η ένταση ήρθε από την κερκίδα αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγύριζαν τη νίκη τους με 3-2 σετ όταν σύμφωνα με το φύλλο αγώνα φίλαθλοι των ερυθρόλευκων άρχισαν να πετούν μπουκάλια και αναπτήρες μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν προς την άλλη πλευρά και τον Ντίμα Φιλίποφ να σπεύδει να κατευνάσει τα πνεύματα.

Κάτι όμως που τελικά δεν έγινε άμεσα με αποτέλεσμα όταν ο Τακουρίδης πήγε να περάσει μέσα στα αποδυτήρια για να περάσει από έλεγχο ντόπινγκ να έχουμε νέα αντικείμενα να εκσφενδονίζονται προς την πλευρά του παίκτη του ΠΑΟΚ.

Έτσι, αναμένεται να έχουμε τιμωρία για τον Ολυμπιακό αφού αυτά έχουν γραφτεί και στο φύλλο αγώνα. "Μετά το τέλος του αγώνα και μετά το χαιρετισμό των ομάδων η ομάδα του ΠΑΟΚ πήγε στον πάγκο της (από την πλευρά των οπαδών του ΟΣΦΠ) και τότε έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και με κατεύθυνση τους παίκτες του ΠΑΟΚ: 2 αναπτήρες, 2 ποτήρια καφέ και 1 μπουκάλι νερό.

Κατόπιν ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Τακουρίδης, συνοδευόμενος από παράγοντα του ΟΣΦΠ κινήθηκε προς την έξοδο, με σκοπό να δώσει δείγμα για αντιντόπινγκ κοντρόλ. Εκεί ήταν οπαδοί του ΟΣΦΠ, που τον εμπόδισαν και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω. Στη συνέχεια μια διμοιρία ΜΑΤ που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνόδεψε την ομάδα του ΠΑΟΚ στα αποδυτήρια χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα", αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ