ΒΟΛΕΪ

Ελπίδα - Ηλιούπολη για μία θέση στο Final-4 του Κυπέλλου

Ελπίδα - Ηλιούπολη για μία θέση στο Final-4 του Κυπέλλου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τέταρτη ομάδα που θα προκριθεί στο Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών θα μάθουμε το βράδυ της Τρίτης (23/2) με την Ελπίδα Αμπελοκήπων να υποδέχεται την Ηλιούπολη.

Ο κάτοχος του τελευταίου εισιτηρίου για το Final 4 του Κυπέλλου Γυναικών, που θα φιλοξενηθεί στη Χίο το διήμερο 4-5 Μαρτίου, θα γίνει γνωστός σήμερα το βράδυ (23/2, 18.30) με την ολοκλήρωση του αγώνα Ελπίδα Αμπελοκήπων - ΓΣ Ηλιούπολης.

Η Ελπίδα είναι πρωτοπόρος στον 1ο υποόμιλο του Β’ ομίλου της Α2 Γυναικών, όντας η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας (14 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια) και στους ‘16’ έκανε την έκπληξη αφήνοντας εκτός συνέχειας τον ΟΠ Ρεθύμνου, ενώ η Ηλιούπολη προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες (με Αίαντα και Μαρκόπουλο) που την έχουν φέρει μια ανάσα από την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία.

«Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και σίγουρα το φαβορί είναι η Ηλιούπολη, αλλά είναι ένα παιχνίδι, παίζουμε εντός έδρας και ο στόχος μας είναι, αν και το χρώμα μας είναι το πράσινο, να το παίξουμε στα… κόκκινα», δήλωσε ο τεχνικός της Ελπίδας Γιώργος Χρυσομαλλίδης ο οποίος παραδέχθηκε: «Η ενδεχόμενη συμμετοχή μας στο Final 4 του Κυπέλλου είναι ένα τεράστιο κίνητρο για τα κορίτσια μας. Μπορεί να έχουμε αγωνιστεί σε πολλά φάιναλ φορ αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, αλλά αυτό θα είναι κάτι ξεχωριστό και γενικά είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλη την οικογένεια της Ελπίδας».

Η Ηλιούπολη έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που την ταλαιπώρησαν δείχνει ότι διανύει την καλύτερη περίοδο της με τις δύο συνεχόμενες νίκες αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση που είχε προηγηθεί στον αγώνα με την Σαντορίνη.

«Από τη μια υπάρχει η καλή ψυχολογία από τις τελευταίες επιτυχίες κι από την άλλη υπάρχει η φυσιολογική κόπωση καθώς μόλις χθες παίξαμε ένα τάι μπρέικ», τόνισε η Δήμητρα Λυκογιάννη και συνέχισε: «Φυσικά είναι στόχος μας η πρόκριση στο φάιναλ φορ αφού θα είναι μια δικαίωση των προσπαθειών μας και παρά την κούραση θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την πρόκριση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ