ΒΟΛΕΪ

Ελληνική παροικία εκτός συνόρων

Ελληνική παροικία εκτός συνόρων

Η Ελένη Κιόση , η Μαρία Λαμπρινίδου και η Έλενα Κουντουρά να συνεχίζουν εκτός συνόρων με τις δύο πρώτες να πηγαίνουν στην Ιταλία και την τελευταία στην Κύπρο.

Οι Ελληνίδες αθλήτριες ανοίγουν σιγά σιγά τα φτερά τους και την επόμενη περίοδο θα έχουμε μια μεγάλη εκπροσώπηση σε σχέση με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Ειδικά το ιταλικό πρωτάθλημα τόσο στην Α1 όσο και στην Α2 θα έχει αρκετό ελληνικό χρώμα.

Μετά την Ανθή Βασιλαντωνάκη η οποία όπως διαβάσατε στο Sport24.gr έκλεισε στην Κονελιάνο, αλλά και την Μαρία Νομικού η οποία θα συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά να παίζει στη γειτονική χώρα ακόμα δύο αθλήτριες έκλεισαν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Η Ελένη Κιόση μετά την εξαιρετική της σεζόν στη Γαλλία, θα μετακομίσει στην Α2 Ιταλίας και στην Όλμπια. Την ίδια ώρα στην Ιταλία θα αγωνίζεται και η Μαρία Λαμπρινίδου. Μετά την περσινή της εμπειρία επί ιταλικού εδάφους με τη φανέλα της Φορλί αυτή τη φορά θα μετακομίσει και θα αγωνιστεί στην Τρέντο.

Τέλος, το πρώτο της βήμα εκτός συνόρων θα κάνει και η Έλενα Κουντουρά. Η νεαρή πασαδόρος, θα αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο στην Κύπρο. Η ομάδα με την οποία έχει συμφωνήσει η Έλενα Κουντουρά είναι η ΑΕΚ Λάρνακας.

Την ίδια ώρα να υπενθυμίσουμε ότι η Νικολέτα Κουτουξίδου θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μία ακόμα χρονιά στη Γαλλία, η Αθηνά Παπαφωτίου θα αγωνίζεται στη Γερμανία, ενώ και η Εύα Χαντάβα θα παίζει στο Αζερμπαϊτζάν.

Έτσι, συνολικά οκτώ Ελληνίδες θα αγωνίζονται στο εξωτερικό, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα κορίτσια τα οποία έφυγαν φέτος για να πάμε στις ΗΠΑ. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο συγκεκριμένος αριθμός να αυξηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ