ΒΟΛΕΪ

Ελγκέτα: "Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Στάροβιτς"

VOLLEY LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM)
VOLLEY LEAGUE / 4ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Χόρχε Ελγκέτα στάθηκε στον τραυματισμό του Σάσα Στάροβιτς αμέσως μετά το τέλος του χαμένου τελικού με τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε ότι δύσκολα ο Σέρβος θα παίξει στο πέμπτο ματς.

Φανερά απογοητευμένος από την εξέλιξη του τέταρτου τελικού με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Χόρχε Ελγκέτα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε στον τραυματισμό του Σάσα Στάροβιτς και το πως αυτός επηρέασε την ομάδα του.

Αρχικά, ο Αργεντινός κόουτς δήλωσε: "Όλοι περίμεναν να κερδίσουμε κι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δε μπορούσαμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Στάροβιτς Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο σετ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι".

Σε ερώτηση για τον πέμπτο τελικό και το εάν θα μπορεί να παίξει ο Στάροβιτς τόνισε: "Πρέπει να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πάμε εκεί και είμαστε στο 0-0. Πιστεύω πάντα στην ομάδα μου. Πρέπει να βγάλουμε την ποιότητά μας. Έχουμε φτάσει σε πέμπτο αγώνα. Δεν είναι εύκολο. Δε νομίζω να μπορεί να παίξει ο Στάροβιτς έχει σοβαρό πρόβλημα".

Για το εάν η παρουσία του κόσμου δημιούργησε άγχος είπε: "Μας δημιούργησε πίεση ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός δεν είχε να χάσει τίποτα. Μόνο να κερδίσει εδώ μέσα".

Από την πλευρά του ο Θάνος Τερζής τόνισε: "Σίγουρα όταν προηγείσαι με 2-1 και έχεις τελικό στην έδρα σου είναι μια ευκαιρία. Να τα δώσουμε όλα στον τελικό των τελικών. Όπως κερδίσαμε προχθές να κερδίσουμε και την Κυριακή.."

Για τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα δήλωσε: "Είναι συνδυασμό πολλών πραγμάτων. Ο Αγκάμεζ ήταν θετικός και η απώλεια του δικό μας διαγωνίου ήταν ένα πλήγμα. Θα μπορούσαμε να πιέσουμε περισσότερο στο . Κομβικό το δεύτερο σετ. Από εκεί και πέρα παραταχθήκαμε διαφορετικά στο τρίτο σετ".

Τέλος, για τον τελικό της Κυριακής είπε: "Πάμε να κερδίσουμε στο πέμπτο παιχνίδι. Είναι δύσκολο αλλά το έχουμε ξανακάνει. Πρέπει να πιέσουμε στο σερβίς και να κερδίσουμε τις ψηλές μπάλες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ