ΒΟΛΕΪ

Ελγκέτα: "Δεν πήραμε ακόμα το πρωτάθλημα"

VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ
VOLLEY LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / 2ος ΤΕΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Χόρχε Ελγκέτα συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνισή τους και τη νίκη τους απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι χρειάζεται προσοχή το ματς της Πέμπτης.

Μπορεί στον ΠΑΟΚ να επικρατεί ευφορία μετά το "σπάσιμο" της έδρας του Ολυμπιακού και το 2-1 στη σειρά των τελικών, όμως ο Χόρχε Ελγκέτα φρόντισε να κατεβάσει τους τόνους ενόψει του τέταρτου τελικού την Πέμπτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA: "Το τάι-μπρεϊκ είναι σαν τα πέναλτι. Πρέπει να έχεις ψυχή. Εμείς είχαμε περισσότερη υπομονή και κάναμε καλό σερβίς. Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, όμως ο τρόπος που τελείωσε η αναμέτρηση δεν είναι καλός για το βόλεϊ. Είναι ένα παιχνίδι, κάποιος πρέπει να κερδίσει κάποιος πρέπει να χάσει.

Δεν είναι καλό να τελειώνει ένας αγώνας με τέτοιο τρόπο. Ήταν ένα παιχνίδι με πάνω και κάτω, πολύ άγχος και ένταση. Επειδή με ρωτήσατε για το Ντάντε, πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο παίκτη, με παγκόσμιο τίτλο, ολυμπιακό τίτλο, όλα. Σήμερα το ήθελε πάρα πολύ και φάνηκε στο γήπεδο. Γενικά η ομάδα ανεβαίνει, φάνηκε κι από τη διάθεση που είχαν οι δύο πασαδόροι, είναι πολύ σημαντικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά για τη διάθεση και το παιχνίδι τους.

Η σειρά έγινε 2-1, αλλά σε δύο μέρες έχουμε άλλο αγώνα, που είναι πολύ δύσκολος. Δεν πήραμε ακόμα το πρωτάθλημα. Πρέπει να παίξουμε καλά για να κερδίσουμε, αλλιώς θα είναι δύσκολο και ίσως η σειρά να γυρίσει πάλι εδώ πίσω. Πιστεύω στον κόσμο και στην ομάδα, νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Κοιτάζουμε τι μπορούμε εμείς να κάνουμε καλά και τίποτα άλλο. Το άγχος θα παίξει μεγάλο ρόλο, θέλει ηρεμία και υπομονή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ