ΒΟΛΕΪ

Εκτός Α1 γυναικών ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου

Εκτός Α1 γυναικών ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου
βόλεϊ μπάλα

Εκτός Α1 βόλεϊ γυναικών έμεινε ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου. Ο σύλλογος ενημέρωσε την ΕΟΠΕ με επιστολή για την αδυναμία του να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα και μετέπειτα εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση.

Με ανακοίνωσή της, η ΕΟΠΕ γνωστοποίησε πως ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου δεν θα συμμετάσχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα Α1 βόλεϊ γυναικών, καθώς η διοίκηση της ομάδας ενημέρωσε την Ομοσπονδία για την αδυναμία της να συμμετάσχει.

"Με επιστολή που απέστειλε στην ΕΟΠΕ ο ΓΣ Αστέρας Αγίου Δημητρίου, ενημέρωσε την Ομοσπονδία για την απόφαση του συλλόγου να αποσύρει την ομάδα από το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών", αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Αυτό σημαίνει ότι για την τρέχουσα περίοδο ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου δεν θα αγωνιστεί σε καμία κατηγορία και την επόμενη θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2. Σε ό,τι αφορά την Α1 το πιθανότερο σενάριο είναι να διεξαχθεί όπως και πέρσι με 11 ομάδες.

Η θέση του ΠΑΣΑΠ

"Για μια ακόμη χρονιά γινόμαστε μάρτυρες μιας ακόμα δυσλειτουργίας του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, με την επίσημη, πλέον, ανακοίνωση της αιφνίδιας αποχώρησης του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κύρος και την αξιοπιστία του Πρωταθλήματος, αλλά και για την τύχη των αθλητριών.

Έστω και την ύστατη τούτη ώρα, το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π. κάνει έκκληση στην ΕΟΠΕ, προκειμένου να γίνουν οι δέουσες ενέργειες για τη διεξαγωγή του φετινού πρωταθλήματος κανονικά με 12 ομάδες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ