ΒΟΛΕΪ

Εκλογές στον Πανναξιακό

Εκλογές στον Πανναξιακό

Νέα διοίκηση θα έχει την ερχόμενη Κυριακή (14/6) ο Πανναξιακός και στη συνέχεια θα προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη περίοδο.

Έστω και με λίγη καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Μετά τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης προκυρήχθηκαν εκλογές οι οποίες και θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή (14/6).

Αυτό ήταν που καθυστερούσε τις εξελίξεις στην ομάδα της Νάξου η οποία έχει κάνει ήδη κάποιες επαφές με αθλήτριες για την επόμενη περίοδο και μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης αναμένονται εξελίξεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Διεξήχθη, σε πολύ καλό κλίμα, την Κυριακή 07 Ιουνίου 2015 η τακτική, εκλογοαπολογιστική, Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Αρχικά έγινε η εκλογή του κυρίου Ρούσσου ως προέδρου της Συνέλευσης. Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός της διετίας από τον, πρόεδρο του συλλόγου, κύριο Γιαννάκη και ο οικονομικός απολογισμός από τον, ταμία του συλλόγου, κύριο Βαφία. Αφου έγινε η αποδοχή των απολογισμών από το σώμα, το λόγο πήραν τα μέλη του σωματείου.

Πρώτος μίλησε ο κύριος Καρεγλάς, πρόεδρος του συλλόγου Μαζικής εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αλλά και εκπρόσωπος των γονέων των παιδιων των ακαδημιών του συλλόγου. Ακολούθησαν οι κύριοι Φραγκίσκος, Ρούσσος, Μιχαήλ, Ιωσηφίδης, Βελώνης και Καπίρης ενώ και η έφορος ακαδημιών καλαθοσφαίρισης κυρία Κιουλαφή έκανε ένα απολογισμό της πορείας των τμημάτων καλαθοσφαίρισης.

Η Γενική συνέλευση στη συνέχεια αποφάσισε την διεξαγωγή των εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Παντάνασσας (παραλία Χώρας).

Τα άτομα που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι στη διαδικασία εκλογής του νέου Δ.Σ. θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το μέλος της εφορευτικής επιτροπής, κύριο Φραγκίσκο Ιωάννη (τηλ : 6997168635) και να δηλώσουν την συμμετοχή τους, μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 22.00.

Η συμμετοχή στη διαδικασία των εκλογών, όλων όσων ενδιαφέρονται για την ισχυροποίηση του Πανναξιακού μας και για το μέλλον του μπάσκετ και του βόλλεϋ στο νησί μας, είναι επιβεβλημένη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ