ΒΟΛΕΪ

Έκλεισε Πατσέκο ο Παναθηναϊκός

Έκλεισε Πατσέκο ο Παναθηναϊκός

Την 27χρονη πασαδόρο, Σοριάνα Πατσέκο, από τη Βενεζουέλα έκλεισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. (VIDEO)

Τη μία από τις δύο παίκτριες που έψαχνε για τη θέση της πασαδόρου κάλυψε ο Παναθηναϊκός κλείνοντας την Σοριάνα Πατσέκο. Πρόκειται για 27χρονη αθλήτρια (ύψος 1.78) από τη Βενεζουέλα η οποία πέρα από τη χώρα της έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια και στις ΗΠΑ.

Ξεκίνησε την καριέρα της από την πατρίδα της και το 2006 πήγε στην Αμερική όπου και αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα μέχρι και τη σεζόν 2009-10.

Τότε έκανε το πρώτο της ταξίδι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για να αγωνιστεί στην Ισπανία. Εκεί με τη φανέλα της Μπούργκος κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα εκείνης της περιόδου.

Στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στην πατρίδα όπου και φόρεσε τη φανέλα της Αραγκούα με την οποία και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Πέρσι πέρασε και πάλι τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στη Σουηδία με τη φανέλα της Χάλμσταντ. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες της Βενεζουέλας.

Μετά από αυτή την κίνηση ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο δύο ακόμα παίκτριες για να ολοκληρώσει το ρόστερ του. Η πρώτη θα αφορά την αναπληρωματική της Πατσέκο η οποία θα είναι Ελληνίδα.

Η δεύτερη και πιο σημαντική θα είναι αυτή της ξένης η οποία θα αντικαταστήσει την Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Πάρτε μια γεύση από τη νέα πασαδόρο του Παναθηναϊκού.

*Φοράει το #7 στην ομάδα με τα μαύρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ