ΒΟΛΕΪ

Έκλεισε την Αλίσια Πέριν ο Πανναξιακός

Έκλεισε την Αλίσια Πέριν ο Πανναξιακός

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ήρθε σε συμφωνία με την 23χρονη Καναδή κεντρική, Αλίσια Πέριν. (VIDEO)

Την πρώτη του ξένη για την επόμενη περίοδο έκλεισε ο Πανναξιακός. Η ομάδα της Νάξου συμφώνησε σε όλα με την 23χρονη κεντρική Αλίσια Πέριν. Πρόκειται για αθλήτρια η οποία μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στο Κολεγιακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Trinity Western.

Είναι μία αθλήτρια η οποία διακρίνεται για το δυναμικό της παιχνίδι με ευχέρεια στην επίθεση κυρίως πίσω από την πάσα και εξαιρετική στο μπλοκ. Με ύψος 1.90 η 23χρονη αποτελεί μέλος της Εθνικής ομάδας του Καναδά, ενώ στην πρόσφατη Πανεπιστημιάδα ήταν σημαιοφόρος της χώρας της κατακτώντας την έκτη θέση.

Παρότι αγωνίζεται ως κεντρική ήταν η δεύτερη σκόρερ της ομάδας της με 41 πόντους επίθεση, 18 από μπλοκ και τρεις με άσους. Η επίδοσή της με τα 18 μπλοκ της χάρισε την έκτη θέση στη σχετική στατιστική κατηγορία.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση ο Πανναξιακός δυναμώνει στο κέντρο σημαντικά και αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα να έχουν ολοκληρωθεί και άλλες δύο κινήσεις. Η μία θα είναι πασαδόρος και η άλλη θα αγωνίζεται ως διαγώνια.

Λίγη ώρα μετά το κείμενο μας ήρθε και η επιβεβαίωση από τον Πανναξιακό. Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση: "Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στις τάξεις της ομάδας, την Καναδή κεντρική Αλίσια Περρίν. Η ταλαντούχα 23χρονη με ύψος 1.90, μία από τις καλύτερες παίκτριες του κολεγιακού πρωταθλήματος του Καναδά, μέλος της προεπιλογής της εθνικής της ομάδας, κατέκτησε το ομώνυμο πρωτάθλημα της χώρας της τη σεζόν που μας πέρασε με το κολλέγιο της. Επίσης επιλέχθηκε στην εθνική ομάδα του Καναδά για την Πανεπιστημιάδα που διεξήχθη στην Νότια Κορέα τον Ιούλιο και είχε τη μεγάλη τιμή να είναι και σημαιοφόρος της χώρας της στην τελετή έναρξης.

Οι τίτλοι που τη συνοδεύουν από την περυσινή σεζόν είναι οι εξής :

-Μέλος της καλύτερης ομάδας συνολικά του κολλεγιακού πρωταθλήματος και της περιφέρειάς της.

-Καλύτερη παίκτρια του Final-4 της περιφέρειας της.

-Κάτοχος του ρεκόρ περισσότερων μπλοκ στην ιστορία του Καναδικού κολλεγιακού πρωταθλήματος".

Πάρτε μία γεύση από τη νέα κεντρική του Πανναξιακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ