ΒΟΛΕΪ

Έγινε Ιταλός ο Μίλκοβιτς

Έγινε Ιταλός ο Μίλκοβιτς

Ο Ιβάν Μίλκοβιτς θα έχει το δικαίωμα να αγωνίζεται από εδώ και πέρα με την ιταλική υπηκοότητα κάτι που του ανοίγει την πόρτα της επιστροφής στο Καμπιονάτο.

Οι συστάσεις για τον Ιβάν Μίλκοβιτς είναι περιττές αφού όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι τον γνώρισαν από την θητεία του στον Ολυμπιακό. Στα 35του χρόνια ο έμπειρος διαγώνιος αποφάσισε να κάνει χρήση του δικαιώματος που είχε ώστε να πάρει την ιταλική υπηκοότητα.

Έτσι, ο Ιβάν ο τρομερός βρέθηκε στη γειτονική χώρα μαζί με τη σύζυγο και την κόρη τους και ολοκλήρωσαν τις απαραίτητες διαδικασίες.

Ο Μίλκοβιτς πλέον μπορεί να αγωνίζεται ως Ιταλός κάτι που άναψε αμέσως φωτιά στα σενάρια. "Σύμφωνα με το νόμο, είχα το δικαίωμα και την ευκαιρία να γίνω Ιταλός υπήκοος και τα χρησιμοποίησα. Είναι σίγουρο πως μία τέτοια απόφαση δεν μπορεί να με βλάψει με τον οποιονδήποτε τρόπο. Όπως πάντα ήθελα να κρατήσω αυτά τα προσωπικά δεδομένα για εμένα και τον στενό μου κύκλο, αλλά φαίνεται πως τα νέα στην Μασεράτα ταξιδεύουν γρήγορα και αφορούν πολλούς" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Έγινε Ιταλός ο Μίλκοβιτς

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο Καμπιονάτο είπε: "Η απόκτηση της υπηκοότητας δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα μπορώ να αγωνιστώ στην Ιταλία ως εγχώριος παίκτης.

Αν κάποια ομάδα θέλει να κινήσει διαδικασίες ώστε να αγωνιστώ ως Ιταλός και να έχει μία επιπλέον ελεύθερη θέση για ξένο παίκτη, εξαρτώνται από την ομάδα και την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Αν αυτή η ομάδα θα είναι η Λούμπε ή κάποια άλλη, δεν έχω απάντηση".

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά με τον Ιβάν να φέρεται να είναι κοντά στην επιστροφή του στη γειτονική χώρα.

Έγινε Ιταλός ο Μίλκοβιτς
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ